Emne nr.: 121-80-2083
Emne nr.: 121-80-2083

Uanset om du søger et sommerhus med pool i det ene eller det andet ferieområde, er det vigtigt, at du får så mange som muligt at vælge mellem. Herved får du nemlig de bedste forudsætninger for at finde det helt rigtige sted, fordi du får overblikket over mulighederne. Dette overblik er præcis, hvad du får her på hjemmesiden, hvor du til hver en tid vil finde det mest omfattende udvalg af sommerhuse med pool.

Fri adgang til jeres helt egen pool døgnet rundt er et sikkert hit. Der er på det nærmeste garanti for, at især familiens yngste medlemmer kommer til at bruge meget tid i pool'en.

Det er intet problem at booke en periode, der er mindre end en uge. Det er der rent faktisk mange, der gør, fordi det er meget nemmere at finde 2-4 dage til en weekend eller en miniferie, end det er at skulle hive en hel uge ud af flere travle familiemedlemmers kalender. Uanset hvor længe I gerne vil af sted, er det helt sikkert, at I alle vender tilbage med masser af frisk energi efter en skøn ferie med tid til hinanden.

Det forhold, at familien får masser af tid til hinanden og præcis de ferieoplevelser, I selv skaber, er en væsentlig del af glæden ved at tage på ferie i et sommerhus. I kan frit veksle mellem afslapning i jeres hyggeligt indrettede sommerhus og de mange oplevelser, som venter jer i nærområdet.

Søgningen efter et sommerhus foregår nemt og enkelt her på siden. Her får du nemlig altid det største, samlede udvalg af eftertragtede sommerhuse. Det giver dig den store fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. Du behøver altså ikke at skulle rundt på flere forskellige hjemmesider, men kan i stedet bruge kræfterne på at finde netop det sommerhus, der passer til jer.

Efter at søgningen er færdig, og du sidder tilbage med det sommerhus, du helst vil have, er det tid til at få klaret bookingen. Der er ingen grund til at udskyde beslutningen; så risikerer du bare, at en anden booker før dig. Det er både nemt og enkelt at gennemføre bookingen over nettet, så det tager ikke mange minutter at få den del på plads også.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Der er mange vidnesbyrd fra fortiden der kan udforskes, da øen har været beboet siden midten af stenalderen.

Holder I ferie med børn på Lolland, skal I ikke fortvivle, hvis det ikke er badevejr, når I har lyst til en tur i vandet. Det store LaLandia ved Rødby har alle muligheder for en herlig dag i vandhundenes tegn.

I nærheden af byen kan I finde Knuthenborg Safaripark, der med sine 900 dyr fra hele verden, er den største af sin slags i Nordeuropa.

I området ved Ravnsborg på den nordvestlige del af Lolland ligger der 12 meget forskelligartede kirker. De fleste er fra middelalderen, og deres smukke indre er bestemt et besøg værd.

Med sin skøjtebane, forskellige bowlingbaner, en minigolfbane og skifaciliteter er stedet et ægte Eldorado for aktive feriegæster.

Vest for Nysted ligger det privatejede Aalholm Slot, som er omgivet af en vidunderlig park, hvoraf det meste er tilgængeligt.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på at vise dig det mest omfattende udvalg af sommerhuse til den laveste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på samtlige sommerhuse, du kan leje her på siden - og du vil helt automatisk dækket af den, når du lejer et sommerhus hos os.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vi har årelang erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid klar til at hjælpe.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 17 sommerhuse