Emne nr.: 347-TP-99
Emne nr.: 347-TP-99

Her på hjemmesiden er det både nemt og enkelt at finde nøjagtig det sommerhus med pool, som du drømmer om til familiens kommende ferie. Intet andet sted finder du nemlig så mange sommerhuse samlet på ét sted. Kort sagt får du overblik over alle mulighederne og derfor også de bedste chancer for at finde det sommerhus med pool, der imødekommer jeres behov. Selve bookingen er hurtigt gennemført, den klares over nettet.

Et sommerhus med pool er det optimale valg, når luksus og forkælelse står i toppen af jeres ønskeseddel. Poolafdelingens afslappede atmosfære forstærkes af det tropelignende klima, som hersker året rundt. Det er næsten, som om tiden står stille. Den tid, I savner til at være sammen i hverdagen, er der til al overflod i det sommerhus, I er faldet for.

Det er altid en udfordring at skulle koordinere flere familiemedlemmers kalendere - og opgaven bliver på det nærmeste umulig at løse, hvis det er uden for skolernes ferieperioder. Du behøver dog ikke at slippe tanken om et velfortjent afbræk i hverdagen. Løsningen ligger lige for: Book en weekend eller en miniferie, der f.eks. strækker sig over 2-4 dage. Det kan alle finde tid til, og det vil være sundt for hele familien at trække stikket i nogle dage.

Et sommerhus er et super godt valg til den kommende ferie. I vil helt sikkert nyde ferien i jeres hyggelige sommerhus. Her får I alle muligheder for at tilrettelægge jeres ferie, sådan at den er tilpasset jeres individuelle ønsker.

Det er vigtigt, at du kan vælge mellem så mange sommerhuse som muligt, når du er i gang med at planlægge familiens kommende ferie. På den måde får du nemlig de bedste chancer for at finde netop det sommerhus, der matcher jeres behov. På det punkt kunne du ikke have fundet et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af dejlige sommerhuse.

Når søgningen er overstået, og du har fundet det sommerhus, der skal forme rammen om familiens ferie, er det om at få bookingen på plads. Det klares på uden videre over nettet - nemt og enkelt.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Region Midtjylland går fra Ringkøbing Fjord i vest til mellem Vejle og Silkeborg i øst.

En solskindag kan med fordel tilbringes ved søerne i Silkeborg og Skanderborg. Ta' på tur med hjuldamperne fra Silkeborg, gør holdt ved Himmelbjerget og nyd den fantastiske natur.

Søhøjlandet ligger syd for Silkeborg i retning mod Skanderborg. Et dejligt område at færdes i, og så er der her, Himmelbjerget ligger.

Sunds Sø er den største sø på den jyske hede. Et fint sted at gå og cykle ture eller til en picnictur.

Jyllands Park Zoo i Haunstrup mellem Herning og Videbæk kaldes også børnenes paradis. Her kan de komme i nærkontakt med dyrene, kravle over til de små geder og nyde synes af mere end 700 dyr fra hele verden. Vær med, når dyrene fodres, leg på de store legepladser, kør en tur med det lille tog eller få en træktur på en pony. Her er også et lille tivoli - her kan man nemt bruge en hel dag.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af sommerhuse til den laveste, pris. Der er prisgaranti på alle de sommerhuse, du kan booke her på siden - og du er helt automatisk omfattet af den, når du lejer et sommerhus hos os.

Prisgarantien betyder simpelthen, at hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål omkring et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du har specielle ønsker til dit sommerhus.

Vi har årelang erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 79 sommerhuse