Emne nr.: 034-5001

I afgør selv, hvad ferien skal indeholde, når I booker et sommerhus. Der bliver plads til at udfolde sig både inde og ude. Måske byder lokalområdet på spændende udflugtsmål eller seværdigheder, der skal opleves. Måske foretrækker I at hygge jer i det sommerhus, I bestemmer jer for at booke.

Det er vigtigt, at du kan vælge mellem så mange sommerhuse som muligt, når du er i gang med at tilrettelægge familiens forestående ferie. På den måde får du nemlig de bedste muligheder for at finde lige præcis det sommerhus, der imødekommer jeres ønsker. På det punkt kan du ikke finde et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af skønne sommerhuse.

At finde dit sommerhus er et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Bookingen skal nemlig være på plads, før du med ro i sindet kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig, til I skal af sted. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen online, så den del er overstået på et øjeblik.

Et sommerhus med havudsigt er en sikker succes, når familien eller vennerne skal på tur. Udsigten til havet giver det sommerhus, I vælger at leje, en unik stemning, når I kan sidde inde eller ude og nyde udsigten ud over vandet.

Din søgning efter ”sommerhus med havudsigt på møn” har lige taget et stort skridt tættere på at gå i opfyldelse. Her på portalen har vi nemlig samlet det største udvalg af sommerhuse med havudsigt og gjort det nemt og enkelt at søge mellem dem. Det giver dig overblik over alle mulighederne - og du kan uden videre booke dit sommerhus, når du er klar til det.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Møn er et godt udgangspunkt til at besøge flere danske øer som f.eks. Falster og have en skøn stund i fremragende omgivelser.

Feriegæster kan beundre forhistoriske stendysser, især på den vestlige side af øen.

En dejlig bådtur kan både starte fra Stege og Vordingborg.

Det rene og klare havvand, næsten ingen bølger og den let skrånende gåtur i vandet gør Ulvshale sandstrand meget populær blandt børnefamilier.

Møn Fodboldgolf er en sjov fritidsaktivitet for hele familien. Her spiller I golf med fodbolde.

Dyreelskere glæder sig over de mange forskellige fuglearter, der kan ses i den frie natur på Møn.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for høj en pris for det sommerhus, du bestemmer dig for for. Det kommer du aldrig til hos os, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du booker her på siden.

Hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en lavere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har behov for hjælp eller du har spørgsmål omkring et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du har specielle ønsker til dit sommerhus.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har specielle ønsker til det sommerhus, du er på udkig efter, vil vi gøre en seriøs indsats for at indfri dem.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 33 sommerhuse