Emne nr.: 090-29534
Emne nr.: 090-29534

Der findes en lang række skønt beliggende sommerhuse med havudsigt, så der er i realiteten frit valg mellem mange forskellige ferieområder. Uanset hvilket sommerhus du ender med at bestemme dig for, kan du se frem til nogle dejlige dage, hvor I har masser af tid til at være sammen, og hvor I kan nyde den enestående udsigt ud over havet.

Få det største udvalg af sommerhuse med havudsigt på Feline Holidays, når du er på udkig efter "sommerhus med havudsigt lolland". Når der er mere at vælge imellem, er der også større mulighed for at finde netop det sommerhus, der skal udgøre basen for familiens ferie tæt på havet.

Det forhold, at familien får masser af tid til hinanden og nøjagtig de ferieoplevelser, I selv skaber, er en meget stor del af glæden ved at holde ferie i et sommerhus. I kan frit veksle mellem at slappe af i jeres hyggeligt indrettede sommerhus og de oplevelser, som venter jer i lokalområdet.

Det er vigtigt, at den mængde af sommerhuse, du får at vælge mellem, er så stor som overhovedet muligt. Herved øger du nemlig dine muligheder for at finde netop det sommerhus, der opfylder dine ønsker. Hvad det angår, er du kommet til den helt rigtige hjemmeside, for Feline Holidays har når som helst det største samlede udvalg.

At finde dit sommerhus er et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Først når bookingen er klaret, kan du være sikker på, at rammerne om familiens kommende ferie er sikret. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt direkte over nettet, så det tager ikke mange øjeblikke at få den overstået.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den blide natur på Lolland indbyder til mange skønne timers ophold ude i det fri.

Frejlev Skov på Lolland er af stor arkitæktonisk betydning, da der her ligger flere grave fra tragtbærerkulturen.

Knuthenborg Park & Safari i den nordlige del af Lolland, er et udflugtsmål, der begejstrer både børn og voksne. Parken er den største af sin art i Europa, og her kan man glæde sig til at møde eksotiske dyr i deres naturlige omgivelser.

Lolland er takket være de talrige vandreruter et paradis for de, der kan lide at vandre i naturen.

I området ved Ravnsborg på den nordvestlige del af Lolland ligger der 12 meget forskelligartede kirker. De fleste er fra middelalderen, og deres smukke indre er bestemt et besøg værd.

Hestehovedet Strand ved Nakskov er en af de allerskønneste på Lolland. Sandet er virkelig lækkert, og her finder man Danmarks længste badebro.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du altid lejer dit sommerhus til den billigste pris her på siden. Som kunde her på hjemmesiden bliver du nemlig helt automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 56 sommerhuse