Emne nr.: 160-F0104
Emne nr.: 160-F0104

Lej et sommerhus og glæd jer til alt det gode, ferien fører med sig: Tid til hinanden, herlige oplevelser og hyggelige timer sammen. Et sommerhus er det perfekte udgangspunkt for jeres ferie!

Det betyder meget, at du får så mange sommerhuse at vælge mellem, når du har søgt efter ”sommerhus lolland uge 30”. Hvad det angår, er du kommet til det helt rigtige sted, for hos os får du nemlig altid det største udvalg. Det giver overblik over alle mulighederne, og det sparer dig tid, at du kun behøver at søge på denne ene hjemmeside. Nemt og enkelt for dig.

Når du er færdig med søgningen, og du har fundet dit sommerhus, er næste skridt at få bookingen overstået. Her er der ingen grund til at udskyde beslutningen. Tværtimod er det vigtigt at du får bookingen på plads, sådan at det sommerhus, du er faldet for, også er til jeres rådighed i den ønskede periode. Selve bookingen er hurtigt overstået, for den foregår nemt og enkelt online.

I kan godt begynde at glæde jer til en skøn ferie i uge 30. Det bliver godt at slippe væk hjemmefra og nyde, at I har masser af tid til hinanden - og til den række af oplevelser, som området omkring jeres sommerhus byder på.

Feline Holidays giver dig altid det største udvalg af de sommerhuse, det er muligt at booke i uge 30. Det giver dig overblik over alle mulighederne, og det sparer tid, at du ikke er nødt til at finde og overskue forskellige hjemmesider i din søgning efter ”sommerhus lolland uge 30”.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Otte strande med en fremragende vandkvalitet og et friluftsbad gør Lolland til den perfekte destination for familieferien.

Holder I ferie med børn på Lolland, skal I ikke fortvivle, hvis det ikke er badevejr, når I har lyst til en tur i vandet. Det store LaLandia ved Rødby har alle muligheder for en herlig dag i vandhundenes tegn.

For de kulturinteresserede er et besøg i St. Nikolaj Kirke i Nakskov en stor oplevelse. Kirken er fra det 15. århundrede og er en af de mest bemærkelsesværdige på Lolland.

På den nordvestlige del af Lolland ligger de to gravhøje Glentehøj og Kong Svends Høj som to imponerende vidnesbyrder fra den yngre stenalder.

Hestehovedet Strand ved Nakskov er en af de allerskønneste på Lolland. Sandet er virkelig lækkert, og her finder man Danmarks længste badebro.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du altid booker dit sommerhus til markedets laveste pris her på domænet. Som kunde hos os bliver du nemlig helt automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort og godt, at hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har brug for assistance eller du har spørgsmål omkring et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du skulle have særlige ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 100 sommerhuse