Emne nr.: 160-F0103
Emne nr.: 160-F0103

Med valget af et sommerhus med plads til 12 personer, befinder vi os i kategorien af store sommerhuse. De er det ideelle valg, når I er 2-3 familier og/eller hold af venner, der gerne vil opleve Lolland sammen. Fordelene ved at være mange, der samles i et sommerhus i weekender eller ferier, er mange. Blandt andet får I alle nem adgang til de faciliteter, der er i det sommerhus til 12 personer, I vælger at leje.

Et sommerhus er det perfekte valg, når familien eller vennerne skal samles. I et sommerhus er tiden jeres egen, og I kan selv planlægge både udendørs og indendørs aktiviteter.

Det er vigtigt, at den mængde af sommerhuse, du får at vælge mellem, er så stor som muligt. Herved øger du nemlig dine chancer for at finde nøjagtig det sommerhus, der imødekommer dine ønsker. Hvad det punkt angår, er du kommet til den helt rigtige portal, for Feline Holidays har til hver en tid det største samlede udvalg.

Når du har fundet dit sommerhus, er det vigtigt, at du får bookingen overstået. Det foregår nemt og enkelt online, og tager ikke mange øjeblikke. Når bookingen er på plads, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at familien skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Vælger I at holde sommerhusferien på Lolland, kan I se frem til naturskønne omgivelser og masser af attraktioner og seværdigheder.

Nakskov Skibs- og Søfartsmuseum er et spændende sted for både store og små. Her kan man få indblik i søfarten og i egnens værftshistorie.

På den nordvestlige del af Lolland ligger de to gravhøje Glentehøj og Kong Svends Høj som to imponerende vidnesbyrder fra den yngre stenalder.

Knuthenborg Park & Safari i den nordlige del af Lolland, er et udflugtsmål, der begejstrer både børn og voksne. Parken er den største af sin art i Europa, og her kan man glæde sig til at møde eksotiske dyr i deres naturlige omgivelser.

En gåtur gennem Nakskovs gamle bydel er en smuk og hyggelig oplevelse.

Kunstinteresserede kan under ferien på Lolland se frem til at opleve kunst af fineste art på Fuglsang Kunstmuseum. Her er først og fremmest udstillet værker af danske kunstnere.

Maribo Sø ligger i idylliske omgivelser midt på Lolland. Planlægger I en dag i naturens tegn med madkurv, er søen et godt udflugtsmål.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du altid lejer dit sommerhus til den billigste pris hos Feline Holidays. Som kunde her på domænet kommer du nemlig automatisk ind under vores prisgaranti.

Hvis du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har specielle krav til det sommerhus, du kigger efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at opfylde dem.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 16 sommerhuse