Emne nr.: 090-29534
Emne nr.: 090-29534

Når du vælger et sommerhus til ferien eller weekendturen, kan du være sikker på, at der ligger mange skønne timer med familien eller vennerne forude. Om I foretrækker aktiviteter og oplevelser i lokalområdet eller ren og skær hygge i det sommerhus, I har lejet, er helt op til jer.

Jo flere sommerhuse du får mulighed for at vælge mellem, jo nemmere får du ved at finde netop det sommerhus, der matcher dine ønsker til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder altid det største udvalg af sommerhuse, og derfor vil du altid få de bedste muligheder hos os.

Den sidste brik, du skal have på plads, er selve bookingen af dit sommerhus. Den foregår nemt og enkelt over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den plads. Når bookingen er gået igennem, kan du læne dig tilbage i visheden om, at I kan glæde jer til alle tiders ferie.

Sommerhusene med plads til 10 personer er i den grad velegnede, når en større familie skal på ferie - og når der eventuelt også skal være plads til et par bedsteforældre. Her kan du være sikker på, at I alle får god plads, og at I har et hyggeligt sted at komme tilbage til efter hyggelige oplevelser i lokalområdet. De forskellige sommerhuse med plads til 10 personer hører til i mellemklassen, hvor I får god plads til alle foruden de faciliteter, I har brug for til en pris, der hører til i den lavere ende af skalaen.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Lolland er et ideelt sted at holde ferie med børn, for her venter jer mange skønne naturoplevelser og børnevenlige attraktioner.

Landskabet på Lolland er både smukt og forholdsvist fladt og er derfor et oplagt sted at lufte cyklerne. De mange fintmarkerede cykelstier gør øen særligt velegnet også for små cyklister.

Knuthenborg Park & Safari i den nordlige del af Lolland, er et udflugtsmål, der begejstrer både børn og voksne. Parken er den største af sin art i Europa, og her kan man glæde sig til at møde eksotiske dyr i deres naturlige omgivelser.

Mellem Maribo og Bandholm kan man i sommerhalvåret komme på togtur på den historiske jernbane. Toget kører regelmæssigt og er en både sjov og spændende måde at opleve landskabet på.

På Tillitse Kirkegård står Vestlollands eneste tilbageværende runesten. Stenen er speciel pga. de fine inskriptioner.

For de kulturinteresserede er et besøg i St. Nikolaj Kirke i Nakskov en stor oplevelse. Kirken er fra det 15. århundrede og er en af de mest bemærkelsesværdige på Lolland.

Prisgaranti

Alle vores kunder er helt automatisk omfattet af Feline Holidays's prisgaranti. Den sikrer, at du ikke kommer til at betale for høj en pris for dit sommerhus.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du have brug for assistance eller du har spørgsmål omkring et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du har særlige ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 38 sommerhuse