Emne nr.: 130-F02000
Emne nr.: 130-F02000

Jul, nytår, påske, bryllup, konfirmation, rund fødselsdag: Når I har behov for ekstra plads, er et sommerhus til 30 personer løsningen. Her kan I være ganske sikre på, at der er stole, bestik og sengepladser nok til alle. I stedet kan I fokusere på opholdets egentlige formål. Når I booker et sommerhus i denne størrelse, får I gode muligheder for at få et ophold på første klasse. I mange af disse store sommerhuse vil der nemlig være adgang til en poolafdeling eller et aktivitetsrum - og i nogle af sommerhusene vil I kunne få begge dele.

Hvad er bedre end at booke et sommerhus til ferien? Her kan I nyde nogle herlige dage sammen på jeres egne præmisser. Foretrækker I aktiviteter i nærområdet eller hygge ved det sommerhus, I har lejet? Her afgør I selv dagens program.

I din søgning efter et sommerhus har det afgørende betydning for dig, at du får så mange sommerhuse som muligt at vælge mellem. Herved forbedrer du nemlig dine chancer for at finde det helt rigtige sted. Hvad antallet af sommerhuse angår, er du i de bedste hænder. Det skyldes at det altid er hos Feline Holidays, at du finder det største udvalg af sommerhuse. Hver eneste dag, hele året.

Når du har fundet dit sommerhus, er du kommet et stort skridt tættere på en uforglemmelig ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal gennemføres, inden alt er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt online, så det tager kun et øjeblik at få det klaret.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Regionen Midtjylland strækker sig fra Holstebro mod nord til Billund i syd.

Midt i Jylland ligger det naturskønne område ved Rørbæk Sø. Søen er et afstressende og dejligt sted, omgivet af tætte skove. Et fint net af vandre- og cykelstier gør det muligt at komme omkring.

Ferieområdet Kølkær ligger i en rolig plantage mellem Herning og Søby. Ved søerne er der smukt at vandre, gode fiskeforhold. Besøg Brunkulsmuseet i Søby og ta' med på en guided tur i området. Så er I sikre på kun at færdes, hvor det er sikkert. Hold nøje øje med skiltene, da det gamle brunkulsområde nogle steder ikke er sikkert.

Sunds Sø er den største sø på den jyske hede. Et fint sted at gå og cykle ture eller til en picnictur.

I Birk ved Herning ligger HEART, museet for moderne kunst, Skulpturparken og De Geometriske Haver. I butikken på HEART kan man købe dansk design med hjem.

Blandt bløde bakker og tætte skove ligger den fine badesø Rørbæk Sø. Breden er dækket med siv og græs, men badebroer gør det muligt at tage sig en dukkert.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for høj en pris for det sommerhus, du beslutter dig for for. Det kommer du ikke til hos os, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer her på portalen.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at såfremt du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os.

Vi har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 4 sommerhuse