Emne nr.: 347-TP-19
Emne nr.: 347-TP-19

Et sommerhus kan opfylde en række forskellige ønsker og behov. Her er plads til både afslapning som aktivferie. Nyd tiden sammen i det sommerhus, I foretrækker, og skab den ferie I har drømt om.

I din søgning efter et sommerhus har det afgørende betydning for dig, at du får så mange sommerhuse som muligt at vælge mellem. På den måde forøger du nemlig dine muligheder for at finde det helt rigtige sted. Hvad antallet af sommerhuse angår, er du i de bedste hænder hos os. Det skyldes at det altid er hos Feline Holidays, at du finder det største udvalg af sommerhuse. Hver eneste dag, hele året.

Når du har fundet det sommerhus, du vil have, er der ingen grund til at skubbe beslutningen. Book dit sommerhus straks, så er alt på plads til en uforglemmelig ferie.

Skab plads og hygge til jer alle, når I booker et sommerhus til 20 personer. Her er der plads og faciliteter, der opfylder kravene hos 3-4 familier. Resten af ferieønskerne kan I snakke om undervejs. Vil I helst blive på matriklen og nyde hinandens selskab, eller vil I hellere tage på udflugt? Uanset hvilket sommerhus med plads til 20 personer du beslutter dig for, kan I alle se frem til et helt igennem perfekt ophold. Når vi er oppe i denne kategori af sommerhuse, vil der tit være adgang til luksus faciliteter som for eksempel en swimmingpool eller et aktivitetsrum, hvor I kan udfordre hinanden med sjove og hyggelige spil.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Landskabet i Midtjylland er præget af den seneste istid. Skønne skove og vide hedearealer smyger sig blandt bløde bakker.

Sunds Sø er den største sø på den jyske hede. Et fint sted at gå og cykle ture eller til en picnictur.

Skjern Å slynger sig gennem landskabet, og på kanotur på åen får man de skønneste dyre- og planteoplevelser. Kanoer kan lejes i Skjern.

I mange år var brunkul en almindelig varmekilde. På Brunkulsmuseet i Søby syd for Herning kan man få meget mere at vide om det sorte guld og se, hvordan brunkulsarbejderne og deres familier levede, da området var et Klondike.

Den smukke natur ved Gudenåen er ikke kun populær blandt mennesker. Mange sjældne fugle yngler her, bl.a. isfuglen.

Syd for Silkeborg ligger det naturskønne Søhøjlandet, hvor der er masser af muligheder for at være aktiv ude i naturen. Både til vands og til lands.

Prisgaranti

Det er vigtigt for os, at du er 100% tryg ved at booke dit sommerhus hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle de forskellige sommerhuse. Du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer dit sommerhus hos os.

Hvis du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du skulle have specielle ønsker eller krav til det sommerhus, du er på jagt efter, vil vi gøre en seriøs indsats for at opfylde dem.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 18 sommerhuse