Emne nr.: 160-F0200
Emne nr.: 160-F0200

Hvert eneste år er der stor efterspørgsel efter de forskellige sommerhuse, og det er der gode grunde til. Der er tale om en individuel og attraktiv form for ferie, hvor I nyder al den tid, I har til hinanden i jeres sommerhus. At I også får nem adgang til spændende oplevelser og aktiviteter er kun et ekstra plus.

I din søgning efter et sommerhus har det meget stor betydning for dig, at du får så mange sommerhuse som muligt at vælge mellem. Herved forbedrer du nemlig dine chancer for at finde det helt rigtige sted. Hvad antallet af sommerhuse angår, er du i de bedste hænder. Det er nemlig altid hos Feline Holidays, at du finder det største udvalg. Hver eneste dag, hele året.

At finde dit sommerhus er første skridt mod en vellykket ferie. Næste skridt er at sikre, at bookingen bliver klaret. Her er der ingen grund til at vente, for andre end du kan være i gang med at søge samme sommerhus som dig. Derfor: Få gennemført bookingen hurtigst muligt. Det hele foregår hurtigt og smertefrit over nettet - og herefter kan I alle glæde jer, til I skal af sted.

Når I er flere familier eller sæt af venner, der gerne vil på ferie sammen, er et sommerhus med plads til 20 personer det perfekte valg. Glæd jer til de oplevelser, lokalområdet byder på, og til at hygge jer i det sommerhus, der imødekommer jeres ønsker til indretning og beliggenhed. Samtidig vil der tit være en lækker poolafdeling og/eller et aktivitetsrum med sjove spil i sommerhuse i denne størrelse. Kort sagt: I kan roligt begynde at glæde jer!

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Trænger I til lidt afveksling, så gå en tur gennem de små byer Rødby og Nysted eller tag på udflugt til de mange seværdigheder, der garanterer mange gode oplevelser på ferien.

De, der elsker at være på stranden, kan finde et ægte ferieparadis på den børnevenlige sandstrand Albuen på Lollands sydkyst.

Inde i den populære Knuthenborg Safaripark finder man, foruden ca. 900 dyr, et stort afrikansk legeland; Limpopoland. Både børn og voksne kan se frem til Danmarks vildeste natur- og vandlegeplads med bl.a. Congo Splash, der er den sejeste vandrutsjebane i Nordeuropa.

Frejlev Skov på Lolland er af stor arkitæktonisk betydning, da der her ligger flere grave fra tragtbærerkulturen.

Øerne Lolland og Falster ligger i Østersøen ikke langt fra Tyskland, så vil man et smut over grænsen i sin ferie, kan man hurtigt komme til Rostock eller Puttgarden med færge.

Maribo Sø ligger i idylliske omgivelser midt på Lolland. Planlægger I en dag i naturens tegn med madkurv, er søen et godt udflugtsmål.

Holder I ferie med børn på Lolland, skal I ikke fortvivle, hvis det ikke er badevejr, når I har lyst til en tur i vandet. Det store LaLandia ved Rødby har alle muligheder for en herlig dag i vandhundenes tegn.

Prisgaranti

Det er meget vigtigt for os, at du er 100% tryg ved at booke dit sommerhus hos os, og at du betaler den laveste lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle de forskellige sommerhuse. Du vil altid være dækket af prisgarantien, når du lejer dit sommerhus hos os.

Såfremt du finder det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du have behov for hjælp eller du har spørgsmål vedrørende et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du har særlige ønsker til dit sommerhus.

Vi har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid klar til at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 2 sommerhuse