Emne nr.: 347-TP-121
Emne nr.: 347-TP-121

De forskellige sommerhuse med plads til 12 personer er oplagte valg for dig, der er ved at organisere en ferie, hvor I er 2-3 familier og/eller vennepar, der skal på ferie sammen. Her får I god plads omkring jer og nem adgang til de dejlige ferieoplevelser, som venter jer i nærområdet. En anden fordel ved sommerhuse i denne størrelse er, at en god del af dem har pool. Det betyder, at du får nemmere ved at finde et sommerhus med den luksus, det er, at I får adgang til jeres egen pool.

Hvad er bedre end at booke et sommerhus til ferien? Her kan I nyde nogle skønne dage sammen på jeres egne præmisser. Er I mest til ture i nærområdet eller hygge ved det sommerhus, I har booket? Her bestemmer I selv dagens program.

Det er vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt, når du er i gang med at planlægge familiens næste ferie. På den måde får du nemlig de bedste chancer for at finde præcis det sommerhus, der matcher jeres behov. For så vidt angår det punkt kan du ikke finde et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af dejlige sommerhuse.

At finde dit sommerhus er naturligvis et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Bookingen skal nemlig også på plads, inden du med ro i sindet kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig, til I skal af sted. Det er både nemt og enkelt at gennemføre bookingen direkte over nettet, så den del er overstået på et øjeblik.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Region Midtjylland går fra Ringkøbing Fjord i vest til mellem Vejle og Silkeborg i øst.

Jyllands Park Zoo i Haunstrup mellem Herning og Videbæk kaldes også børnenes paradis. Her kan de komme i nærkontakt med dyrene, kravle over til de små geder og nyde synes af mere end 700 dyr fra hele verden. Vær med, når dyrene fodres, leg på de store legepladser, kør en tur med det lille tog eller få en træktur på en pony. Her er også et lille tivoli - her kan man nemt bruge en hel dag.

I Givskud Zoo kan man opleve kopier af dinossauere, levende løver og mange andre vilde dyr. Man kan tage på safari i egen bil eller med safaribussen.

Ferieområdet Kølkær ligger i en rolig plantage mellem Herning og Søby. Ved søerne er der smukt at vandre, gode fiskeforhold. Besøg Brunkulsmuseet i Søby og ta' med på en guided tur i området. Så er I sikre på kun at færdes, hvor det er sikkert. Hold nøje øje med skiltene, da det gamle brunkulsområde nogle steder ikke er sikkert.

Syd for Silkeborg ligger det naturskønne Søhøjlandet, hvor der er masser af muligheder for at være aktiv ude i naturen. Både til vands og til lands.

Billund ligger i den sydlige del af Midtjylland. Her ligger to af områdets store forlystelser; LEGOLAND og LaLandia med sjov for hele familien, børn som voksne.

Prisgaranti

Alle vores kunder er automatisk dækket af Feline Holidays's prisgaranti. Det betyder, at du ikke kommer til at betale for meget for dit sommerhus.

Prisgarantien betyder simpelthen, at såfremt du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du har specielle ønsker eller krav til det sommerhus, du søger efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 51 sommerhuse