Emne nr.: 034-3313

Et sommerhus med plads til 10 personer er det ideelle valg, når en større familie skal på ferie. Det vil i mange tilfælde også være muligt at få plads til et par bedsteforældre. Med et sommerhus i denne størrelse får I god plads omkring jer og nem adgang til dejlige ferieoplevelser. Giv jer selv det bedst mulige udgangspunkt for ferien sammen med familien eller vennerne. Når I er flere til at dele regningen for det sommerhus, I lejer, får I helt naturligt mest ferie for jeres penge. Et sommerhus til 10 personer er derfor det perfekte valg!

Et sommerhus med skøn beliggenhed, en hyggelig indretning og masser af tid til hinanden. Dét er ferie, og meget bedre bliver det ikke - og da slet ikke når man tænker på, at I også får nem adgang til præcis de aktiviteter, seværdigheder og oplevelser, som I ønsker.

Et gammelt ordsprog siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det ordsprog passer meget fint i forhold til, at din søgning efter sommerhus 10 personer møn har bragt dig til Feline Holidays. Her finder du nemlig altid det største udvalg af skønne sommerhuse. Det er en stor fordel for dig, at du får overblik over alle mulighederne det samme sted, for så kan du fokusere på at finde nøjagtig det sommerhus, der matcher dine behov.

Når du har fundet frem til det sommerhus, du gerne vil have, mangler du kun at få gennemført bookingen. Den foregår ganske ubesværet over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den på plads. Herefter kan I alle begynde at glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Der bor lidt over 9.000 personer på øen Møn. Her er idyl og komfort meget vigtigt.

Feriegæster kan beundre forhistoriske stendysser, især på den vestlige side af øen.

Den idylliske fiskerlandsby Nyord er omgivet af et vidunderligt naturbeskyttelsesområde.

Den middelalderlige by Stege har en central shoppinggade, nemlig Storegade. Gaden er perfekt til shopping, spadsereture og til at fråse.

På fem tirsdage i sommermånederne juli og august kan beboerne og besøgende glæde sig over tirsdagsmarkedet i Stege. Øboerne kalder også tirsdagsmarkedet for Stege Festival.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du til hver en tid lejer dit sommerhus til markedets billigste pris hos Feline Holidays. Som kunde her på portalen er du nemlig automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort og godt, at hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du har brug for assistance eller spørgsmål vedrørende et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du skulle have specielle ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 18 sommerhuse