Emne nr.: 121-80-2083
Emne nr.: 121-80-2083

Uanset hvilket poolhus, du beslutter dig for, kan hele familien glæde sig til en ferie i luksuriøse rammer. Der er nemlig ikke noget, der kommer op på siden af et poolhus, når vi taler om luksus. Uanset hvordan vejret og temperaturen er udenfor, venter der et skønt, tropisk klima ved pool’en.

Her på portalen får du altid det største udvalg af poolhuse. Det giver dig overblik og sparer dig tid, at du kan se alle mulighederne samme sted. Du er med andre ord fri for at spilde tid på at skulle finde og overskue mange forskellige hjemmesider og kan i stedet fokusere på at finde præcis det poolhus, der skal forme rammen om jeres kommende ferie.

Det tager ikke mange minutter at booke dit poolhus; det hele foregår nemt og enkelt over nettet.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Lolland er den fjerdestørste danske ø i Østersøen, og ligger overfor den tyske kyst.

Giv familien en uforglemmelige oplevelse og ta' dem med til Middelaldercentret i Nykøbing Falster. I højsæsonen kan man overvære ridderturneringer og prøve at skyde med bue og pil. På kroen kan man smage specialiteter fra det 15. århundrede.

Holder I ferie med børn på Lolland, skal I ikke fortvivle, hvis det ikke er badevejr, når I har lyst til en tur i vandet. Det store LaLandia ved Rødby har alle muligheder for en herlig dag i vandhundenes tegn.

Aktive familier kan cykle på Østersøstien langs diget til havnen i Rødby, eller alternativt cykle langs fjorden til byen Nakskov.

Mellem Maribo og Bandholm kan man i sommerhalvåret komme på togtur på den historiske jernbane. Toget kører regelmæssigt og er en både sjov og spændende måde at opleve landskabet på.

I Eskilstrup ligger verdens eneste Krokodille Zoo. Zooen har eksemplarer af alle eksisterende krokodillearter, i alt 23 forskellige. Frække ser de ud de små krokodillebabier, når de suser afsted. Zooen har også slanger, varaner og skildpadder.

En god måde at opleve de danske småøer på er med båd. Ta' på øhop mellem øerne Fejø, Askø, Lilleø og Vejrø og oplev livet og naturen på de hyggelige øer.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du altid lejer dit poolhus til markedets billigste pris her på hjemmesiden. Som kunde hos os kommer du nemlig helt automatisk ind under vores prisgaranti.

Skulle du finde det poolhus, du har booket, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du skulle have særlige ønsker eller krav til det poolhus, du søger efter, vil vi gøre en seriøs indsats for at matche dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 18 sommerhuse