Emne nr.: 121-80-2083
Emne nr.: 121-80-2083

Skal jeres ferie have fuld skrue i år? Så er et sommerhus med luksusindretning svaret. Her får I nemlig jeres helt egen pool med i købet, og I bestemmer selv, om I vil bade 1,2 eller 10 gange om dagen! I vil med garanti nyde den ekstra følelse af luksus og velvære samt pladsen til leg og fornøjelse, når I lejer et sommerhus med luksuriøse faciliteter.

Vi anbefaler altid at leje et sommerhus i god tid - særligt når der er tale om sommerhuse med luksusindretning. Denne form for ferie er meget efterspurgt, og sommerhusene med luksusfaciliteter bliver hurtigt udlejet op til ferie og helligdage. Når du lejer dit sommerhus i god tid får det største udvalg!

Et sommerhus er et rigtig godt valg til den forestående ferie. I vil helt sikkert nyde opholdet i jeres skønt beliggende sommerhus. Her får I alle muligheder for at planlægge jeres ferie, sådan at den er tilpasset jeres individuelle ønsker.

Din søgning efter ”luksus sommerhus på lolland” er lige kommet et stort skridt tættere på at blive til virkelighed. Her på Feline Holidays kan du nemlig altid finde det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Din fordel er er, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. På den måde sparer du tid og kan koncentrere dig om at finde nøjagtig det sommerhus, der matcher familiens behov.

Når søgningen er slut, og du sidder tilbage med det sommerhus, der matcher familiens krav til indretning og beliggenhed, er du tæt på at være færdig. Der mangler kun én ting: nemlig at få bookingen gennemført. Den kan hurtigt klares direkte over nettet, og herefter kan I alle glæde jer, til ferien starter.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Lollands natur viser sig med lyse sandstrande ved kysterne, omfattende skove og den fiskerige Maribosø, så I kan se frem til en afslappende ferie.

Holder I ferie med børn på Lolland, skal I ikke fortvivle, hvis det ikke er badevejr, når I har lyst til en tur i vandet. Det store LaLandia ved Rødby har alle muligheder for en herlig dag i vandhundenes tegn.

En af de attraktioner på Lolland, der tiltrækker både børn og voksne, er Middelaldercentret i Sundby. Her kan man bl.a. dagligt opleve ridderturneringer.

Lolland er takket være de talrige vandreruter et paradis for de, der kan lide at vandre i naturen.

På Tillitse Kirkegård står Vestlollands eneste tilbageværende runesten. Stenen er speciel pga. de fine inskriptioner.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på, at du er hundrede procent tryg ved at leje dit sommerhus hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle de forskellige sommerhuse. Du vil til hver en tid være omfattet af vores prisgaranti, når du booker dit sommerhus hos os.

Hvis du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have særlige ønsker til det sommerhus, du kigger efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 17 sommerhuse