Emne nr.: 347-TP-99
Emne nr.: 347-TP-99

Skal familien samles i en særlig anledning, eller må ferien bare godt bære præg af, at I langt om længe har fri og har tid til at nyde livet sammen? Så er et sommerhus med luksusindretning og egen pool det oplagte valg. Her får man den ekstra oplevelse af luksus, som man har brug for i sin ferie. Et sommerhus med luksusindretning byder i nogle tilfælde på ekstra meget plads, flere badeværelser, spa, sauna eller et aktivitetsrum. Læs altid beskrivelsen, så I ved, hvad I kan se frem til!

Luksusferien er blevet en populær ferieform, fordi man trænger til at blive forkælet, når det endelig er ferietid. Vær derfor godt forberedt når det gælder ferien i et sommerhus med luksusindretning. Jo tidligere I booker, jo større vil udvalget i sagens natur være. Når der er styr på bookingen af det sommerhus, I helst vil have, kan I begynde at glæde jer til ferien i rendyrket luksus.

Har du fået styr på hvilket sommerhus, der skal danne rammen om jeres ferie eller weekendtur? Ellers kan I få overstået bookingen nu. Når I har booket et sommerhus, er der kun forventningens glæde tilbage. I kan se frem til en dejlig ferie med lige præcis de oplevelser, I helst vil have.

Et gammelt ordsprog siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det ordsprog passer meget godt i forhold til, at din søgning efter luksus sommerhus midtjylland har bragt dig til Feline Holidays. Her finder du nemlig altid det største udvalg af populære sommerhuse. Det er en kæmpe fordel for dig, at du får overblik over alle mulighederne det samme sted, for så kan du koncentrere dig om at finde præcis det sommerhus, der imødekommer dine krav.

Når du har fundet det sommerhus, du kunne tænke dig, mangler du kun at få klaret bookingen. Den foregår direkte over nettet, og det tager ikke mange øjeblikke at få den på plads. Herefter kan I alle begynde at glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Danmarks længste å løber gennem Midtjylland. Gudenåen er særlig elsket af kanofarere.

Billund ligger i den sydlige del af Midtjylland. Her ligger to af områdets store forlystelser; LEGOLAND og LaLandia med sjov for hele familien, børn som voksne.

Sunds Sø er den største sø på den jyske hede. Et fint sted at gå og cykle ture eller til en picnictur.

Herregården Herningsholm er den ældste bygning i Herning. Det smukke hus indeholder et museum, hvor man kan se, hvordan digteren Steensen Blicher boede. Der afholdes også vielser på herregården.

KunstCentret Silkeborg Bad viser værker af danske og internationale malere samt en skulpturpark. KunstCentret ligger ved Ørnsø i Silkeborg.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du til hver en tid lejer dit sommerhus til markedets billigste pris hos Feline Holidays. Som kunde her på portalen bliver du nemlig automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at såfremt du finder det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os.

Vi har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi vil altid gerne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 79 sommerhuse