Emne nr.: 1068-81
Emne nr.: 1068-81

Hvor meget kan jeg spare?

Uanset hvilket sommerhus med Last Minute rabat du bestemmer dig for at booke, kan du være sikker på, at du sparer minimum 10% af lejeprisen. Det er dog ikke sjældent, at du kan spare en del mere end det.

Det er ingen sag at få et overblik over alle mulighederne hos os, fordi vi har samlet det største udvalg af Last Minute sommerhuse her på Feline Holidays og gjort det nemt at søge blandt dem.

Hvornår er der Last Minute tilbud?

I en situation hvor en ejer af et sommerhus kan se, at der er 4 uger eller mindre til en periode, hvor vedkommendes sommerhus mod forventning ikke er blevet udlejet (eller hvor en anden lejer har været nødt til at aflyse i sidste øjeblik), kan han vælge at sænke prisen i større eller mindre omfang.

Hvor er der flest Lastminute tilbud?

Da det udelukkende er op til ejerne at afgøre, om priserne på deres sommerhuse skal sættes ned, kan man ikke forudsige hvor mange Last Minute sommerhuse, der på et givent tidspunkt vil være i et givent område.

Sådan kommer du videre, hvis der ikke er nogen Last Minute tilbud i øjeblikket

Du kan derfor godt være kommet til denne side på et tidspunkt, hvor der ikke er nogen Last Minute sommerhuse i dette specifikke ferieområde. Derimod er der gode muligheder for, at du kan få et godt tilbud, hvis du udvider det geografiske område, du søger i.

Book dit sommerhus hurtigst muligt

Uanset hvilket sommerhus med Last Minute rabat, du vurderer, bedst opfylder dine ønsker, så er én ting helt sikker: Der er andre end dig, der er på udkig efter et godt tilbud, så det er meget vigtigt, at du straks får booket dit sommerhus.

Et sommerhus er det optimale valg, når det atter er tid til at samle familie eller venner. Om det blot er for et par dage eller en længere periode, er et sommerhus et hyggeligt sted at samles og skabe nye minder.

Det betyder meget, at du får så mange sommerhuse at vælge mellem, når du har søgt efter ”last minute sommerhus midtjylland”. Hvad det punkt angår, er du kommet til det helt rigtige sted, for her får du nemlig altid det største udvalg. Det giver dig overblik over alle mulighederne, og det sparer dig tid, at du ikke behøver at søge andre steder end på denne ene hjemmeside. Nemt og enkelt for dig.

Når søgningen er ovre, og du sidder tilbage med det sommerhus, du helst vil have, er det tid til at få overstået bookingen. Det giver ingen mening at skubbe beslutningen; så risikerer du bare, at andre booker før dig. Det er både nemt og enkelt at gennemføre bookingen online, så det tager ikke mange minutter at få den del på plads også.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Midtjylland er kendt for sine maleriske byer. Bl.a. Vejle, Skanderborg, Silkeborg og Holstebro indbyder til hyggelige gåture.

Sunds Sø er den største sø på den jyske hede. Et fint sted at gå og cykle ture eller til en picnictur.

Ved søerne i Silkeborg ligger AQUA Akvarium og Dyrepark. Her kan man opleve livet i ferskvandssøerne, som det ser ud under vandet. Akvariet er det største af sin slags i Nordeuropa.

Knudmosen i Herning er et dejligt sted at gå eller cykle en tur. Her er ingen biler, men et fint stisystem og et 80 meter højt "bjerg", hvorfra man har udsigt over mosen og byen. Der græsser både kvæg, heste og får i mosen.

Sunds Sø ligger lidt uden for Herning og er en badesø med badebroer og fine forhold for lystfiskere. Badesøen er et godt alternativ, hvis man ikke vil køre til Vesterhavet eller strandene ved østkysten.

I Givskud Zoo kan man opleve kopier af dinossauere, levende løver og mange andre vilde dyr. Man kan tage på safari i egen bil eller med safaribussen.

Smukfest i Skovene ved Skanderborg kaldes Danmarks smukkeste festival. Festivallen finder sted hvert år i august med underholdning af både danske og udenlandske kunstnere. Festivallen er både sjov og fredelig.

Prisgaranti

Alle vores kunder er automatisk dækket af Feline Holidays's prisgaranti. Det betyder kort sagt, at du ikke kommer til at betale for meget for dit sommerhus.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du har særlige ønsker eller krav til det sommerhus, du søger efter, er vi klar til at gøre en stor indsats for at matche dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 399 sommerhuse