Emne nr.: 160-F0104
Emne nr.: 160-F0104

Du kan til enhver tid booke op til 5 uger direkte over nettet. Hvis du har behov for mere end det eller for mere end ét sommerhus, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at finde en personlig løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den opfylder netop dine krav.

Ring på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi er altid klar til at hjælpe.

Har uheldet været ude?

Er du ramt af uheld i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, så du ikke kan bo i dit hus, mens skaderne bliver repareret? Er du ansat i et forsikringsselskab og skal finde et sommerhus, hvor en skadesramt kunde kan opholde sig i en længere periode? Vi har årelang erfaring i at løse denne type sager, hvor der er behov for genhusning i den periode, det vil tage at reparere skaderne.

Midlertidig indkvartering af medarbejdere for firmaer

Har din virksomhed fået en stor anlægsopgave i en anden del af Danmark end den, hvor I holder til? Og nu skal du i gang med at have fundet et eller flere steder, hvor medarbejderne kan bo, mens arbejdet er i gang? Intet problem. Kontakt os på +45 8724 2251 eller info@feline.dk og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et sommerhus - eller flere, hvis du har behov for det. Vi har mange års erfaring med at løse denne slags opgaver og har gennem mange år hjulpet en lang række firmaer med at indkvartere medarbejdere gennem længere tid. Vi kan skræddersy et løsningsforslag, der matcher præcis dine behov, både når det handler om det antal sommerhuse, du skal bruge, og i forhold til hvor længe det vil være aktuelt.

Filmproduktioner

Er du ansvarlig for at finde indkvartering til et stort hold af skuespillere og produktionsmedarbejdere i en specifik del af landet gennem længere tid? Så har vi løsningen. Med et meget stort udvalg af sommerhuse i alle egne af Danmark og mange års erfaring med langtidsleje er vi den rette partner. Uanset hvor mange sommerhuse, du har brug for, og uanset hvor lang en periode, der er tale om, er der en løsning på det. Kontakt os nu på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så hjælper vi gerne med at lave et uforpligtende forslag til en løsning, der matcher dine ønsker.

Større renoverings- og ombygningsprojekter

Skal du i gang med en større ombygning eller et renoveringsprojekt, der gør, at du i nogle uger ikke kan bo i dit hus? Uanset hvor i Danmark du bor, vil du til hver en tid kunne finde et sommerhus omkring din bopæl. Du kan leje et sommerhus i op til 5 uger direkte over nettet.

Hvis det er umuligt at afslutte dit projekt inden for 5 uger, er der ingen grund til at fortvivle. Kontakt os og fortæl hvor lang en periode du har brug for, og i hvilken del af Danmark du har brug for et midlertidigt sted at opholde dig. Vi har et enormt udvalg af sommerhuse til udlejning over hele Danmark. Husk: Du kan til enhver tid booke op til 35 dage online. Hvis du har behov for mere end det, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at finde en skræddersyet løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den opfylder netop dine krav.

Er du ved at flytte og står mellem 2 boliger?

Har I solgt huset og går og venter på, at jeres nye hus bliver færdigt? Er lejligheden opsagt før, der er mulighed for, at I kan overtage jeres nye bolig? Intet problem. Hvis du har behov for langtidsleje i til og med 5 uger, kan du med det samme booke din midlertidige indkvartering ved Lolland direkte her på Feline Holidays. Hvis du har brug for en længere periode end 5 uger, udformer vi gerne et uforpligtende tilbud på en løsning, der matcher netop dine krav. Kontakt os nu og hør mere om mulighederne.

Skal du skilles og har pludseligt behov for et nyt sted at bo?

Af og til kan et endegyldigt brud på et forhold komme så pludseligt, at den ene part nærmest fra det ene øjeblik til det andet finder sig selv i en situation, hvor der mangler tag over hovedet. Der kan derudover være tale om at et barn - eller flere børn - også skal flytte. I den situation er det væsentligt at tage hensyn til, at børnene kan fortsætte i de vante rammer i daginstitution og skole. Med andre ord er der således brug for hurtigst muligt at finde et sommerhus, der ligger så tæt på, som muligt.

Her på hjemmesiden finder du et kæmpestort udvalg af sommerhuse i alle egne af landet. Du kan når som helst leje et sommerhus i op til 35 dage direkte over nettet. I mange tilfælde er der imidlertid brug for længere tid til at finde et permanent nyt sted at bo. Og når der er børn involveret, ønsker man ofte så få adresseskift, som det nu kan lade sig gøre. I den situation hjælper vi gerne med at undersøge mulighederne for at leje et sommerhus ved Lolland i mere end 5 uger. Du skal blot kontakte os, så vender vi hurtigst muligt tilbage. Ring på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Hjemflytning fra udlandet

Har I arbejdet i udlandet og er netop flyttet hjem til Danmark? Har I endnu ikke fundet det helt rigtige sted at bo, eller går I og venter på, at I kan flytte ind i den bolig, I drømmer om? I denne situation er langtidsleje af et sommerhus en oplagt løsning. Hvis du har behov for op til 5 uger, kan du blot booke det sommerhus, du foretrækker her på portalen.

Hvis du har brug for mere end det, kan det også lade sig gøre. Kontakt os nu, så laver vi gerne et forslag til en løsning, der er skræddersyet til præcis din situation.

Større skriftlige opgaver der kræver ro

Er du i gang med at skulle skrive det speciale eller den hovedopgave, der markerer afslutningen på dit studie? Er du i gang med den afgørende skriveproces i din ph.d. afhandling? Og synes du, at de vante omgivelser ikke giver mulighed for at få den ro, der kræves for, at man kan fordybe sig og arbejde effektivt? Så er en periode på nogle uger i et sommerhus en fin løsning. Her er der ro til, at du kan koncentrere dig om arbejdet, og du får langt mere fra hånden. Du kan til hver en tid booke op til 5 uger online. Hvis du ønsker mere end det, kan det også lade sig gøre. Kontakt os, så udarbejder vi en løsning, der passer lige netop til dine specifikke krav.

Tilflytning i forbindelse med arbejde eller uddannelse

Har du fået nyt job, eller står du overfor at skulle begynde på en uddannelse i en anden del af landet? Har du endnu ikke fundet et sted at bo, eller går du og venter på, at kunne overtage din fremtidige bolig? Så er langtidsleje af et sommerhus det oplagte bud på midlertidig indkvartering. Hvis det drejer sig om op til 5 uger, kan du allerede nu leje dit sommerhus online. Hvis du har brug for en længere periode, laver vi gerne et forslag til en løsning, der imødekommer netop dine krav. Kontakt os nu.

Længerevarende behandlingsforløb

Det sker af og til, at et nært medlem af familien bliver indlagt til en specialiseret behandling på et hospital i en anden del af Danmark, end den hvor I bor. Når man har et ønske om at være i nærheden under behandlingsforløbet, er et sommerhus en god form for midlertidig indkvartering. Hvis du ønsker hjælp omkring bookingen, eller hvis du har brug for mere end 5 uger, så lad os endelig høre fra dig. Vi hjælper gerne.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi hjælper gerne.

Ferien er noget særligt, og et sommerhus er den perfekte ramme om den. Uforglemmelige ferieoplevelser og masser af tid til hinanden er, hvad kan se frem til i det sommerhus, I bestemmer jer for.

Det er vigtigt, at den mængde af sommerhuse, du får at vælge mellem, er så stor som muligt. Herved forbedrer du nemlig dine muligheder for at finde netop det sommerhus, der matcher dine ønsker. Hvad det punkt angår, er du kommet til den helt rigtige portal, for Feline Holidays har når som helst det største samlede udvalg.

Efter at søgningen er ovre, og du sidder tilbage med det sommerhus, du helst vil have, er det tid til at få klaret bookingen. Der er ingen grund til at skubbe beslutningen; så risikerer du bare, at en anden kommer før dig. Det er både nemt og enkelt at gennemføre bookingen over nettet, så det tager ikke mange minutter at få den del på plads også.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Idylliske landskaber og afvekslende natur er med til at gøre Lolland til feriested, der er særligt velegnet til børnefamilier.

Landskabet på Lolland er både smukt og forholdsvist fladt og er derfor et oplagt sted at lufte cyklerne. De mange fintmarkerede cykelstier gør øen særligt velegnet også for små cyklister.

Knuthenborg Safaripark er opdelt efter kontinenter og er bl.a. hjemsted for zebraer og næsehorn fra Afrika, vandbøfler og sibiriske tigere fra Asien og kænguruer fra Australien.

Ved diget på Hyllekrog næs er der opført et udkigstårn, hvorfra I kan se musvåger og andre rovfugle.

Den lille by Rødby kan brillere med en meget særlig attraktion, nemlig badeparadiset Lalandia, der med sine vandrutsjebaner og andre højdepunkter garantere masser af sjov hele året.

Holder I ferie med børn på Lolland, skal I ikke fortvivle, hvis det ikke er badevejr, når I har lyst til en tur i vandet. Det store LaLandia ved Rødby har alle muligheder for en herlig dag i vandhundenes tegn.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for høj en pris for det sommerhus, du falder for. Det kommer du ikke til hos Feline Holidays, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du booker her på portalen.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid klar til at hjælpe.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 148 sommerhuse