Emne nr.: 090-48848
Emne nr.: 090-48848

Lad valget falde på et sommerhus, når I skal booke weekendturen eller ferien. Her har I alle muligheder for at slappe af i hyggelige omgivelser og komme væk fra hverdagen. Et sommerhus er det oplagte valg, når der skal ske noget nyt.

I din søgning efter ”billige sommerhuse lolland” er det vigtigt for dig at finde det sted, der har det største udvalg. Den gode nyhed er, at du har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre portaler, der har samlet så mange sommerhuse på ét sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel det giver dig er, at du sparer tid, fordi du på et øjeblik får overblik over alle mulighederne.

Når du har fundet frem til det sommerhus, du kunne tænke dig, mangler du kun at få overstået bookingen. Den foregår ganske ubesværet over nettet, og det tager ikke mange øjeblikke at få den på plads. Herefter kan I alle begynde at glæde jer, til I skal af sted.

Her på siden kan du til hver en tid få et nemt og hurtigt overblik over det største udvalg af de billige sommerhuse, det er muligt at booke i øjeblikket.

Under alle omstændigheder kan du glæde dig til en skøn ferie, hvor I får ekstra godt råd til at nyde de ferieoplevelser, Lolland byder på. Og naturligvis også til at forkæle jer selv i ekstra grad.

Det hører til de sjældne undtagelser, at du kan finde et sommerhus til maks. 3.000 kroner for en hel uge i denne sommerperioden. Du vil helt automatisk få langt flere muligheder, hvis du vælger en ankomstdato, som ikke ligger i en højsæson.

Det sker af og til, at et sommerhus med kort varsel bliver nedsat i højsæsonen. Du kan derfor være heldig at finde sådan et lastminute tilbud, men der er ikke mange af dem.

Det har betydning for det antal af billige sommerhuse, du kan vælge mellem, hvilket ferieområde det handler om. Hvis der for eksempel er tale om et område, hvor der ligger en stor mængde af poolhuse og/eller store sommerhuse med plads til 12 personer eller mere, vil de altid være dyrere end almindelige sommerhuse. Resultatet vil i nogle tilfælde være, at du ikke får så mange billige sommerhuse, som koster maks. 3.000 kroner for en uge, at vælge mellem.

Hvis du skulle havne i sådan en situation, hvor du egentlig gerne ville have mulighed for at vælge mellem flere billige sommerhuse, anbefaler vi, at du udvider din søgning til et bredere geografisk område.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den afslappende atmosfære på Lolland gør øen i Østersøen til et perfekt sted at tanke ny energi for hele familien.

En af de attraktioner på Lolland, der tiltrækker både børn og voksne, er Middelaldercentret i Sundby. Her kan man bl.a. dagligt opleve ridderturneringer.

I en landskabspark ved Pederstrup på Lolland ligger en klassisk herregård, der danner rammen om et interessant museum. Museet er dedikeret til statsmanden Christian Detlev von Reventlow og giver et spændende indblik i Danmarkshistorien.

Knuthenborg Park & Safari i den nordlige del af Lolland, er et udflugtsmål, der begejstrer både børn og voksne. Parken er den største af sin art i Europa, og her kan man glæde sig til at møde eksotiske dyr i deres naturlige omgivelser.

Jack-Stone ravmuseum og arbejdende værksted i Rødby er et af de helt store attraktioner på Lolland.

Prisgaranti

Alle vores kunder er helt automatisk dækket af vores prisgaranti. Den sikrer, at du aldrig kommer til at betale for høj en pris for dit sommerhus.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du skulle have specielle ønsker til det sommerhus, du kigger efter, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 166 sommerhuse