Emne nr.: 090-62538
Emne nr.: 090-62538

Uanset hvilket sommerhus du falder for, kan I alle roligt begynde at glæde jer. Der venter jer en dejlig ferie i et sommerhus med en hyggelig indretning og masser af muligheder for at opleve de seværdigheder, som nærområdet byder på.

Den mængde sommerhuse, du kan vælge mellem, har afgørende betydning. Jo flere der er, jo nemmere får du nemlig ved at finde præcis det sommerhus, der matcher familiens behov. Hvad det punkt angår, får du de bedste muligheder her på hjemmesiden, fordi vi altid tilbyder det største udvalg.

Når søgningen er overstået, og du har fundet det sommerhus, der skal udgøre rammen om jeres ferie, gælder det om at få bookingen gennemført. Det klares på uden videre over nettet - nemt og enkelt.

Din søgning efter ”billige sommerhuse i midtjylland” har bragt dig til denne side, hvor du til hver en tid finder det største udvalg af billige sommerhuse. Den mængde, du kan vælge imellem, svinger en hel del i takt med årets gang.

Et sommerhus, som du vælger at booke til maks. 3.000 kroner, betyder, at der bliver frigjort penge, som kan bruges til flere ferieoplevelser og på at forkæle jer selv lidt ekstra.

Mulighederne for at finde et sommerhus til en pris på maks. 3.000 kroner for en uge er størst, når du søger i en anden periode end juni, juli og august. Efterspørgslen er altid høj i skolernes ferie, så der vil være flest sommerhuse at vælge imellem, når du undgår disse perioder.

Du kan have held til at finde et sommerhus til maks. 3.000 kroner for en uge i sommermånederne, men der er langt imellem dem.

Ydermere har den type sommerhuse, der ligger i dit udvalgte ferieområde, betydning for priserne. Hvis det eksempelvis er et område, hvor der er mange poolhuse, vil det øge den gennemsnitlige lejepris - og det betyder, at der ikke vil være så mange sommerhuse, der koster maks. 3.000 kroner for en uge.

I sådan en situation er det vores anbefaling, at du udvider søgningen til et bredere geografisk område, da det vil give en større mængde af billige sommerhuse.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Regionen Midtjylland strækker sig fra Holstebro mod nord til Billund i syd.

Er I til lidt længere vandreture, skulle I overvejen ruten mellem Horsens og Silkeborg. Hele strækningen er 52 km lang, men den kan tages i bidder. Start/stop evt. i Bryrup.

I Birk ved Herning ligger HEART, museet for moderne kunst, Skulpturparken og De Geometriske Haver. I butikken på HEART kan man købe dansk design med hjem.

En solskindag kan med fordel tilbringes ved søerne i Silkeborg og Skanderborg. Ta' på tur med hjuldamperne fra Silkeborg, gør holdt ved Himmelbjerget og nyd den fantastiske natur.

Skjern Å slynger sig gennem landskabet, og på kanotur på åen får man de skønneste dyre- og planteoplevelser. Kanoer kan lejes i Skjern.

I Givskud Zoo kan man opleve kopier af dinossauere, levende løver og mange andre vilde dyr. Man kan tage på safari i egen bil eller med safaribussen.

Foretrækker I en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, men alligevel i kort afstand til by og indkøbsmuligheder, er Truust mellem Silkeborg og Viborg et godt valg. Her er for øvrigt dejligt at sejle i kano eller fiske.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på, at du er hundrede procent tryg ved at leje dit sommerhus hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle sommerhuse. Du vil altid være omfattet af prisgarantien, når du lejer dit sommerhus hos os.

Prisgarantien betyder kort og godt, at hvis du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os.

Vi har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi vil altid gerne hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 190 sommerhuse