Emne nr.: 090-04892

Når du vælger et sommerhus til ferien eller weekendturen, kan du være helt sikker på, at der ligger mange skønne timer med familien eller vennerne forude. Om I foretrækker aktiviteter og oplevelser i lokalområdet eller ren og skær hygge i det sommerhus, I har booket, er helt op til jer.

Det er meget vigtigt, at du kan vælge mellem så mange sommerhuse som muligt, når du er i gang med at planlægge familiens næste ferie. På den måde får du nemlig de bedste chancer for at finde præcis det sommerhus, der imødekommer jeres ønsker. På det punkt kan du ikke finde et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af skønne sommerhuse.

Når du har fundet det sommerhus, du vil have, er der ingen grund til at udskyde beslutningen. Book dit sommerhus med det samme, så er alt på plads til en dejlig ferie.

Ingen andre steder finder du så stor en mængde af sommerhuse til maks. 3.000 kroner for en hel uge samlet på ét sted. Derfor er din søgning efter ”billig sommerhusudlejning møn” lige kommet et godt skridt videre. Vælg det sommerhus du helst vil have; det er nemt og ligetil både at finde og leje et sommerhus.

Når du har lejet det sommerhus til maks. 3.000 kroner for en uge, som bedst matcher dine krav, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at en både skøn og billig ferie tager sin begyndelse.

Antallet af billige sommerhuse svinger meget i løbet af året. Der er altid færrest hen over sommeren og i skolernes øvrige ferieperioder. Du skal derfor have heldet med dig for at finde et sommerhus til maks. 3.000 i disse perioder. Til gengæld vil der være mange at vælge mellem, når ankomstdatoen ligger uden for højsæsonen.

Naturligvis kan du have held til at finde et sommerhus til en billig pris i de mest populære uger, men det hører til sjældenhederne.

Ydermere har den type sommerhuse, der ligger i dit udvalgte ferieområde, betydning for priserne. Hvis det f.eks. er et område, hvor der findes mange poolhuse, vil det hæve den gennemsnitlige pris - hvilket betyder, at der ikke vil være så mange sommerhuse, der koster maks. 3.000 kroner for en uge.

I sådan en situation tilråder vi, at du udvider søgningen til et bredere geografisk område, da det vil øge antallet af billige sommerhuse.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Møn er varierende og mystisk ø, som takket være sin originalitet er en førsteklasses feriedestination, hvis I ønsker at tilbringe ferien i et område, der på den ene side har en rolig atmosfære og på den anden side byder på masser af action.

Møn egner sig generelt godt til aktive feriegæster. Hele familien kan udforske øen på cykel på de adskillige cykelstier.

Turistinformationskontoret på Møn ligger i den forhenværende og smukt restaurerede toldkammerbygning i Stege. Her kan besøgende få alle de vigtige informationer om øen og dens seværdigheder.

Feriegæster kan beundre forhistoriske stendysser, især på den vestlige side af øen.

Cykeludlejning, en restaurant og en lille butik er blandt de attraktive tilbud ved Ulvshale strand.

Vandreture gennem Møns forskellige landskaber byder på meget motion. Camønoen nær Stege betragtes som den behageligste vandresti i Danmark.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på, at du er hundrede procent tryg ved at leje dit sommerhus hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle vores sommerhuse. Du vil til hver en tid være dækket af den, når du booker dit sommerhus hos os.

Prisgarantien betyder simpelthen, at såfremt du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du have brug for hjælp eller spørgsmål vedrørende et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du har specielle ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med udlejning af sommerhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 63 sommerhuse