Emne nr.: 090-48848
Emne nr.: 090-48848

Ferietid er familietid. Den travle hverdag er sat på pause, der er ingen, der har travlt, og I har alverdens af tid til hinanden. Uden for jeres hyggeligt indrettede feriebolig venter der jer netop de oplevelser og aktiviteter, I gerne vil have.

I forbindelse med din søgning efter ”billig ferie på lolland” er det vigtigt for dig, at du får mulighed for at vælge mellem så stor en mængde af ferieboliger som muligt. Det øger nemlig dine chancer for at finde netop den feriebolig, der matcher dine krav. Kort og godt: du har brug for overblik. Og overblik er præcis, hvad du får her på Feline Holidays; vi giver dig nemlig altid det største udvalg.

Når du har fundet den feriebolig, du helst vil have, er der kun tilbage at få bookingen gennemført. Den foregår direkte over nettet, og det tager kun et kort øjeblik at få den klaret. Herefter kan I alle glæde jer, til I skal af sted.

Din søgning efter ”billig ferie på lolland” er nået et godt skridt på vejen. Her på hjemmesiden finder du nemlig altid det mest omfattende udvalg af billige ferieboliger. Det giver dig de bedste muligheder for at finde præcis den feriebolig til maks. 3.000 kroner for en uge, der matcher dine ønsker.

En feriebolig, som du vælger at booke til maks. 3.000 kroner, betyder, at der bliver frigjort nogle penge, som kan bruges til flere ferieoplevelser og på at forkæle jer selv lidt ekstra.

Mængden af ferieboliger, der koster maks. 3.000 kroner for en uge, er størst i perioderne uden for skolernes ferie. Derfor vil der altid være flest ferieboliger at vælge mellem, hvis din ankomstdato ikke ligger i juni, juli eller august.

Hvis du har mulighed for at tage på ferie på en anden tid af året, vil du sædvanligvis kunne vælge mellem et stort udvalg af ferieboliger, som ikke koster mere end 3.000 kroner for en hel uge.

I nogle områder findes der en ret høj andel af poolhuse og/eller store ferieboliger med for eksempel eget aktivitetsrum. Disse ferieboliger hører hjemme i den dyre ende, og derfor vil der typisk kun være et mindre antal billige ferieboliger til maks. 3.000 kroner for en uge at vælge mellem.

I sådan en situation anbefaler vi, at du udvider søgningen til et bredere geografisk område, da det vil øge antallet af billige ferieboliger.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Lollands navn stammer fra det oldnordiske "Laaland", der betyder vandland.

I sommerferien er det en særlig attraktion, når kanonerne affyres hver dag, og der er en ridderturnering med lanser.

Holder I ferie med børn på Lolland, skal I ikke fortvivle, hvis det ikke er badevejr, når I har lyst til en tur i vandet. Det store LaLandia ved Rødby har alle muligheder for en herlig dag i vandhundenes tegn.

Planlæg en sviptur til Nakskov og Skibs- og Søfartsmuseet, hvor I kan få en masse viden om det maritime liv.

Landtungen, der over tid er af dannet af havstrømme og sandaflejringer, strækker sig 7 km ind i Nakskov Fjord.

Nakskov Skibs- og Søfartsmuseum er et spændende sted for både store og små. Her kan man få indblik i søfarten og i egnens værftshistorie.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det største udvalg af ferieboliger til den laveste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på samtlige ferieboliger, du kan leje her på siden - og du er helt automatisk dækket af den, når du lejer en feriebolig gennem os.

Såfremt du finder den feriebolig, du har booket, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til din feriebolig, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med udlejning af ferieboliger og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 160 sommerhuse