Emne nr.: 090-62538
Emne nr.: 090-62538

En feriebolig er et skønt hjem væk fra det daglige hjem. Her kan I slå benene op, læne jer tilbage og lade roen brede sig. Det er altid skønt at komme lidt væk fra de daglige gøremål og nyde hinandens selskab - og lige netop her er en feriebolig det optimale valg.

Din søgning efter ”billig ferie midtjylland” har lige taget et stort skridt tættere på at blive til virkelighed. Her på hjemmesiden finder du nemlig altid det største udvalg af hyggeligt indrettede ferieboliger. Det giver dig den fordel, at du får overblik over mulighederne på ét sted. Derved sparer du tid og kan fokusere på at finde nøjagtig den feriebolig, der matcher familiens ønsker.

Når du er færdig med at søge, og du har fundet din feriebolig, er næste skridt at få bookingen klaret. I denne situation er der ingen grund til at vente. Tværtimod er det vigtigt at få bookingen på plads, sådan at den feriebolig, du har udvalgt, også er til jeres rådighed i jeres ferie. Selve bookingen er hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt over nettet.

Her på Feline Holidays kan du altid få overblikket over det største udvalg af den mængde af billige ferieboliger, der er tilgængelige i øjeblikket.

Besparelsen på jeres feriebolig kan bruges til endnu flere af de ferieoplevelser, som Midtjylland byder på.

Mængden af ferieboliger til denne lave pris svinger en del i løbet af året. Der er færrest i juni, juli og august samt i skolernes øvrige ferie. Resten af året er der derimod et ret stort udvalg - og derfor har du de bedste chancer, hvis din ankomstdato ligger uden for de perioder, der er højsæson.

Du kan være heldig at finde en feriebolig til maks. 3.000 kroner for en uge i sommerperioden, men det er sjældent.

For det andet har det ferieområde, du bestemmer dig for, betydning for, hvor højt et antal af billige ferieboliger det vil være muligt at vælge mellem. I områder, hvor den gennemsnitlige pris hører til i den høje ende (f.eks. områder med en høj andel af luksushuse), vil der være færre ferieboliger, der kan lejes for maks. 3.000 kroner for en uge.

Hvis du skulle havne i sådan en situation, hvor du egentlig gerne ville have mulighed for at vælge mellem flere billige ferieboliger, råder vi til, at du udvider din søgning til et bredere geografisk område.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Området Midtjylland mellem Vesterhavet og Østersøen er præget af skov og hede. Åer og søer sørger for områdets vandrige økosystemer.

Midt i Jylland ligger det naturskønne område ved Rørbæk Sø. Søen er et afstressende og dejligt sted, omgivet af tætte skove. Et fint net af vandre- og cykelstier gør det muligt at komme omkring.

Jyllands Park Zoo i Haunstrup mellem Herning og Videbæk kaldes også børnenes paradis. Her kan de komme i nærkontakt med dyrene, kravle over til de små geder og nyde synes af mere end 700 dyr fra hele verden. Vær med, når dyrene fodres, leg på de store legepladser, kør en tur med det lille tog eller få en træktur på en pony. Her er også et lille tivoli - her kan man nemt bruge en hel dag.

Herregården Herningsholm er den ældste bygning i Herning. Det smukke hus indeholder et museum, hvor man kan se, hvordan digteren Steensen Blicher boede. Der afholdes også vielser på herregården.

Sunds Sø ligger lidt uden for Herning og er en badesø med badebroer og fine forhold for lystfiskere. Badesøen er et godt alternativ, hvis man ikke vil køre til Vesterhavet eller strandene ved østkysten.

Er I til lidt længere vandreture, skulle I overvejen ruten mellem Horsens og Silkeborg. Hele strækningen er 52 km lang, men den kan tages i bidder. Start/stop evt. i Bryrup.

I mange år var brunkul en almindelig varmekilde. På Brunkulsmuseet i Søby syd for Herning kan man få meget mere at vide om det sorte guld og se, hvordan brunkulsarbejderne og deres familier levede, da området var et Klondike.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du altid lejer din feriebolig til markedets billigste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos Feline Holidays kommer du nemlig automatisk ind under vores prisgaranti.

Hvis du skulle finde den feriebolig, du har booket, til en lavere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med alle former for udlejning af ferieboliger og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 190 sommerhuse