Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et weekendophold sommerhus Fanø. Du kan nemt og hurtigt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 294 sommerhuse Destinationer under Fanø

Lej dit weekendophold sommerhus Fanø her!

Weekendophold, og miniferie

Du bestemmer selv hvor mange overnatninger du har behov for. Det kan lade sig gøre at vælge fra 2 overnatninger og opefter, og derfor er det muligt at arrangere fuldstændigt individuelle ophold. Forskellige mennesker har selvsagt forskellige behov, men uanset hvad du er på jagt efter, kan du helt sikkert finde det hos Feline Holidays. Tag af sted på weekend eller miniferie - alt er muligt i et skønt weekendophold sommerhus Fanø.

Det er dog vores klare anbefaling, at du mindst tager 3 overnatninger i sommerhuset. For det første fordi at du så vil få mange flere sommerhuse at vælge mellem. For det andet, fordi der i langt de fleste tilfælde ikke er den store forskel på prisen; det koster med andre ord ikke ret meget at få en en nat mere i sommerhuset. Det væsentligste er dog, at den ekstra overnatning vil give jer mere tid til hygge og afslapning i sommerhuset - og det er jo netop det, opholdet handler om.

Hos Feline Holidays finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem Feline Holidays får du altid de fleste sommerhuse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Disse fordele er helt gratis for dig. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så vil altid få markedets laveste pris på et weekendophold sommerhus Fanø hos os.

Sådan får du de fleste sommerhuse at vælge mellem

Jo før du begynder at søge efter et weekendophold sommerhus Fanø, jo flere vil der være, som du kan vælge mellem. Lige så væsentligt er det, at du på denne måde øger dine chancer for at booke dit foretrukne weekendophold sommerhus Fanø.

Tips til ferieoplevelser

Fantastisk område! Beliggenheden kan ikke være bedre midt i klitten. Dejlig udsigt og masser af dyreliv omkring - fugle, harer/kaniner, ja sågar rådyr. Sønderho i gåafstand med gammelhyggelig atmosfære, små kunsthåndværkerbutikker, kunstmuseum, hyggelige cafeer, mv. Masser af turmuligheder i en vidunderlig natur.

Fanø og Fanøbad er bare et dejligt sted at holde ferie. Vi kommer gerne igen.

God beliggenhed, føltes ret ugeneret. Kort afstand til strand og klitter.

Prisgaranti og kundeservice

Alle sommerhuse der udlejes gennem os er dækket af vores prisgaranti. Det betyder ganske enkelt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne weekendophold sommerhus Fanø til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores priskontrol, refunderer vi dig hele differencen. Pengene bliver overført direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et weekendophold sommerhus Fanø, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

God og hurtig betjening da jeg ringede ang. en hund. Hurtig tilbage melding i forbindelse med betaling.

Nemt, hurtigt og overskueligt.

Fantastisk betjening. Vi har igen lejet et sommerhus hos Feline. Vi skal afsted til påske. Har allerede lejet sommerhus igen til juli. Vi har igen oplevet en fantastisk betjening, hvor servicen har været i top. Derfor er det ikke sidste gang vi lejer sommerhus igennem Feline.

Perfekt. Alt fungerer fint.

Vælg mellem 294 sommerhuse

Andre artikler om Fanø

  • Luksus sommerhus Fanø last minute

    Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Fanø last minute. Du kan nemt og hurtigt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vis alle artikler om Fanø

Andre artikler

  1. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet