Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhusudlejning Møn. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vælg mellem 231 sommerhuse Destinationer under Møn

Lej dit sommerhusudlejning Møn her!

Hos os finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde et dejligt sommerhusudlejning Møn her på siden. Døgnet rundt, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Disse fordele koster dig ikke så meget som én krone. Vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse, så vil altid få markedets lbilligste pris på et sommerhusudlejning Møn hos Feline.

På denne måde får du det største antal af sommerhuse at vælge mellem

Det er vældig populært at holde årets sommerferie i et sommerhusudlejning Møn, og derfor er husene også meget eftertragtede.Jo tidligere du går i gang med at søge efter et sommerhusudlejning Møn til årets ferie, jo bedre chancer er der for et finde et sommerhus, som opfylder alle dine behov.

Brugervurderinger

Man skal gøre opmærksom på Sildemarked, som er der en gang om året, det er hyggeligt. Besøge Liselund, og eks. tage kaffe eller madkurv med. Byens slagter med spisested er top kvalitet. Ismejeriet bør også besøges.

dejligt område og dejlig strand - mange fugle skønt

fantastisk natur

Prisgaranti og kundeservice

Alle huse der udlejes gennem os er dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhusudlejning Møn til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores overvågning af konkurrenternes pris, udbetaler vi dig hele differencen i prisen. Beløbet vil blive indsat simpelthen på din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhusudlejning Møn, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Gode oplevelser. Vi har lejet sommerhus gennem Feline flere gange og har alle gange været meget tilfreds. De har rimelige priser og god service, vi kan kun anbefale dem.

Uden problemer, alt klappede.

Let og nemt, ingen problemer.

Feline er til at stole på! Annoncerne er overskuelige. Enkelt at søge efter sommerhus, overskuelig side. Godt med information om sommerhuset, fine billeder. Hyggelige ansatte, god service:-) Anbefales!

Vælg mellem 231 sommerhuse

Andre artikler om Møn

Vis alle artikler om Møn

Andre artikler