Et sommerhusudlejning Lolland er den fuldendte ramme om et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 404 sommerhuse Destinationer under Lolland
Emne nr. 121-80-1043
Emne nr. 121-80-1043

Lej dit sommerhusudlejning Lolland her!

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du let finde et skønt sommerhusudlejning Lolland her på siden. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Disse fordele koster dig intet som helst. Vi har prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem os, så du får altid markedets lbilligste pris på et sommerhusudlejning Lolland hos os.

Sådan får du det højeste antal af sommerhuse at vælge mellem

Der er altid stor efterspørgsel efter sommerhuse, og derfor gælder det om at være så tidligt ude, som det kan lade sig gøre.

Tips til oplevelser i området

Der er skønne gåture i området. Besøg frilandsmuseet i Maribo. Se Kettinge kirkes kalkmalerier.

Det er et meget stille område - og man kan få alt det fred og ro man ønsker.

Prisgaranti og kundeservice

Alle huse der udlejes via Feline er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhusudlejning Lolland til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang forekomme en fejl i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele forskellen i prisen. Summen indsættes simpelthen på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhusudlejning Lolland, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Vi har fundet og booket sommerhuset via Internettet, og er gået helt perfekt.

Super nemt - overskuelig hjemmeside. Har lige bestilt sommerhus på Langeland. Modtog endelig bekræftelse efter 10 min - super. Hjemmeside er meget brugervenlig og overskuelig med gode søgefunktioner. Vil helt bestemt bruge Feline igen.

Enkelt og nemt. Har prøvet dem flere gange, overskueligt, nemt og enkelt.

Vores familie elsker ferie, derfor lejer vi hos Feline.

Vælg mellem 404 sommerhuse

Andre artikler om Lolland

 • Sommerhus Lolland

  Lolland er et naturskønt og populært område som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Glæd jer til dejlige strande, rejs tilbage til Middelalderen, ta' på safari og besøg et af Danmarks mest populære badelande, Lalandia.
  Sommerhus til 6 personer med spabad beliggende i Nysted på Lolland.
 • Sommerhus Lolland privat leje

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Lolland privat leje. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos os.
  Emne nr. 160-F0103
 • Sommerhus Lolland privat luksus

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Lolland privat luksus. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Emne nr. 084-S90210
Vis alle artikler om Lolland

Andre artikler