Et sommerhus ved vandet Møn er den perfekte ramme om et dejligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 56 sommerhuse Destinationer under Møn

Lej dit sommerhus ved vandet Møn her!

Hos Feline finder du altid det største udvalg, og derfor kan du let finde dit sommerhus ved vandet Møn her på siden. Døgnet rundt, 365 dage om året. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige sommerhus ved vandet Møn.

Disse fordele er 100 % gratis for dig. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så vil altid få markedets lbilligste pris på et sommerhus ved vandet Møn hos Feline Holidays.

På denne måde får du flest mulige sommerhuse at vælge imellem

Der er hvert eneste år stor efterspørgsel efter sommerhuse, og af den grund gælder det om at være så hurtigt ude, som det kan lade sig gøre.

Tips til ferieoplevelser i området

Roligt område.

Man skal gøre opmærksom på Sildemarked, som er der en gang om året, det er hyggeligt. Besøge Liselund, og eks. tage kaffe eller madkurv med. Byens slagter med spisested er top kvalitet. Ismejeriet bør også besøges.

Rigtig flot natur, og store havørreder:-)

Stranden også god for voksne.

Prisgaranti og kundeservice

Alle sommerhuse som udlejes gennem os er dækket af vores prisgaranti. Det betyder ganske enkelt at vi garanterer dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus ved vandet Møn til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, godtgør vi dig hele differencen i prisen. Pengene vil blive indsat simpelthen på din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus ved vandet Møn, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Lethedsgaranti :) Jeg har lejet et sommerhus... Stort plus det var meget let at pejle sig hen på hvad man gerne ville have uden alle unødvendige tilbud...

Super nemt og tager ikke mange minutter, skønt betalingen kan deles op.

Meget ukompliceret, nemt og brugervenligt.

Feline er til at stole på! Annoncerne er overskuelige. Enkelt at søge efter sommerhus, overskuelig side. Godt med information om sommerhuset, fine billeder. Hyggelige ansatte, god service:-) Anbefales!

Vælg mellem 56 sommerhuse

Andre artikler om Møn

Vis alle artikler om Møn

Andre artikler