Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus til 30 personer på Sjælland. Du kan nemt og hurtigt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
Vælg mellem 3 sommerhuse Destinationer under Sjælland

Lej dit sommerhus til 30 personer på Sjælland her!

Hos Feline Holidays finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde dit sommerhus til 30 personer på Sjælland her på siden. Alle døgnets 24 timer, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Disse fordele er 100 procent gratis for dig. Vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse, så du får altid markedets llaveste pris på et sommerhus til 30 personer på Sjælland hos os.

På denne måde får du det største antal af sommerhuse at vælge imellem

Der er altid stor efterspørgsel på sommerhuse, og derfor gælder det om at være så tidligt ude, som det kan lade sig gøre.

Tips til oplevelser i området

Pænt, nydeligt og stille område...

Tæt på vand, plantage, seværdigheder

Fantastisk natur, havnemiljø og sød lokalbefolkning.

Prisgaranti og kundeservice

Når du har fundet det sommerhus til 30 personer på Sjælland, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus til 30 personer på Sjælland til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores kontrol af konkurrenternes pris, refunderer vi dig hele prisforskellen. Summen bliver overført direkte til din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus til 30 personer på Sjælland, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Nemt at leje fra internettet, dejligt sommerhus :)

Fungerer upåklageligt.

Vupti... 2 min og en bekræftelse. Bestilte et påskeophold, som vi plejer gennem Feline og allerede efter 2 minutter er der en bekræftelse på vores booking. Nemmere kan det ikke være. Har kun rosende ord om dette site, hvor man kan bestille sin ferie både her i landet og udlandet uden problemer. Vores næste ophold skal findes i Rom.

Hurtig booking. Har booket før hos Feline. Der har aldrig været problemer. Hurtigt svar pr. telefon på spørgsmål.

Vælg mellem 3 sommerhuse

Andre artikler om Sjælland

Vis alle artikler om Sjælland

Andre artikler