Glæd dig til nogle dejlige dage sammen med familie eller gode venner på Lolland og Falster. Du finder nemt et passende sommerhus her på siden.
Vælg mellem 45 sommerhuse Destinationer under Lolland
sommerhus 24 personer lolland og falster_130-K12885
Emne nr. 130-K12885.

Lej dit sommerhus til 24 personer på Lolland og Falster her!

Feline tilbyder altid det største udvalg af sommerhuse til 24 personer på Lolland og Falster. Det giver dig overblik og sikrer, at du enkelt og sikkert kan finde præcis det sommerhus som opfylder dine ønsker og krav.

Find dit sommerhus til 24 personer på Lolland her

Find dit sommerhus til 24 personer på Falster her

Vælg mellem weekendophold, miniferie og hele uger

Der er en meget høj grad af fleksibilitet når du planlægger et ophold i et sommerhus til 24 personer på Lolland eller Falster. Du kan nemlig vælge en lejeperiode fra 2 overnatninger og opefter. Der er fuldstændig frit spil: Du kan vælge præcis det antal overnatninger du har behov for.

Derfor kan du arrangere alle slags ophold. Om det er et weekendophold, en miniferie, 1-2 uger eller noget helt fjerde du har i tankerne, kan du enkelt og sikkert finde det rigtige sommerhus hos Feline.

Tag af sted sammen med venner eller familie, og glæd jer til nogle super hyggelige dage i et skønt beliggende sommerhus.

Et poolhus er lige sagen

Alt er bare større i et sommerhus med plads til 24 personer. Det gælder selvfølgelig også swimmingpoolen. Forholdene i pool afdelingen er så fine at det næsten føles som om at I har fået jeres helt egen, privat svømmehal, som er åben når det passer jer.

Glem alle bekymringer om vejr og årstider. Der er altid et dejligt varmt klima omkring poolen i sommerhuset. Børnene vil elske at svømme og lege i poolen, mens de voksne hygger sig lige ved side af.

Find dit sommerhus til 24 personer på Lolland med pool her

Find dit sommerhus til 24 personer på Falster med pool her

sommerhus 24 personer lolland og falster pool_130-K12885
Emne nr. 130-K12885.

Prisgaranti og kundeservice

Hvad enten du beslutter dig for at leje det ene eller det andet sommerhus til 24 personer på Lolland og Falster, er du dækket af Felines prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi står inde for, at der ikke er én eneste blandt vores konkurrenter som tilbyder dit foretrukne sommerhus til en lave pris end os. Skulle der opstå en fejl i vores priskontrol overfører vi uden noget vrøvl hele differencen direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus på 24 personer på Lolland og Falster, er du naturligvis meget velkommen til at ringe eller sende en mail til vores kundeafdeling.

Vælg mellem 45 sommerhuse

Andre artikler om Lolland

  • Sommerhus Lolland privat leje

    Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Lolland privat leje. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos os.
    Emne nr. 160-F0103
Vis alle artikler om Lolland

Andre artikler