Når turen går til Sydsjælland kan du vælge mellem en række dejlige ferieområder med det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Her venter også super gode badestrande, spændende attraktioner og oplevelser i stribevis.
Vælg mellem 352 sommerhuse Destinationer under Sydsjælland
Særdeles velholdt kvalitetshus til 7 personer med en fantastisk beliggenhed i Karrebæksminde og udsigt over fjorden.
Særdeles velholdt kvalitetshus til 7 personer med en fantastisk beliggenhed i Karrebæksminde og udsigt over fjorden. Huset har en stor, lys og moderne indrettet opholdsstue med brændeovn. Udgang til stor solrig terrasse. Emne nr. 071-N250

Strandene er generelt præget af roligt, lavt vand, hvilket gør dem rigtig velegnede til familier med mindre børn. Her kan I bygge sandslotte, lege og soppe i vandkanten, og selvfølgelig også tage jer en dukkert. Glæd jer til nogle skønne timer under den blå himmel og den varme sol.

Eventyrslottet Gavnø byder velkommen til sjove oplevelser for hele familien. Naturlegepladsen ”Sørøverland” er et sikkert hit for børnene; det samme gælder skattejagten og de afrikanske bjerggeder. Slotsparken danner rammen om et væld af tulipaner i maj, og liljer i august. Kig også indenfor og oplev den flotte samling af malerier og smukt indrettede værelser. De nærmeste sommerhuse ligger i Karrebæksminde og på Enø.

Når I nu er på de kanter, er det næsten ikke til at komme uden om en sejltur med M/S Friheden på den billedskønne Karrebæk Fjord. I kan gå ombord fra havnen i Karrebæksminde, havnen i Næstved samt fra broen ved Gavnø Slot. Nyd udsigten ind mod land og synet af de mange fugle; det er en både skøn og forfriskende oplevelse på en varm sommerdag. Læs mere her.

Mere fart over feltet er der i rutschebanerne i BonBon-Land. Her er forlystelser til alle vovehalse og heldigvis også for dem, der ikke er helt så modige. For mindre børn er den største attraktion nok den enormt store vandborg Pelle Piratsprøjt, så husk at tage badetøjet med.

Øst for Faxe by ligger Faxe Kalkbrud. Går I ned i kalkbruddet, befinder I jer på bunden af et 63 mio. år gammelt hav, hvor I kan gå på jagt efter fossiler. Bevæger I jer nærmere kysten indbyder området ved Faxe Ladeplads til en dejlig vandretur langs strandkanten. Her kan I også besøge Faxe Ladeplads Miniby og Park, der er en nostalgisk oplevelse af byen, som den så ud i 1900-1920'erne i miniformat.

På Camp Adventure finder du mere end 7 forskellige trætopbaner og 110 forskellige forhindringer. Så mærk adrenalinen når du hopper ud i et tarzanspring og suset fra de 39 svævebaner på op til 1/2 km.

Leje af sommerhus Sydsjælland med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus Sydsjælland med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning Sydsjælland på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus Sydsjælland nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Sydsjælland - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus Sydsjælland. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Sydsjælland. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Sydsjælland hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Sydsjælland her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo absolut ingen årsag til at betale for meget for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi garanterer at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Sydsjælland, et feriehus Sydsjælland eller en feriebolig Sydsjælland er der ingen der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie Sydsjælland til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Sydsjælland nu!

Vælg mellem 352 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
Rigtig dejligt område hvor vi fik cyklet nogle dejlige ture og også kom ud og så bl.a. Nyord, Møn, Langeø m
Bøged
5 voksne 0 børn 0 husdyr 11 overnatninger 2024 juni
Området er det bedste. Lige ved stranden. Udsigten omkring Rødvig er det bedste.
Rødvig - Stevns
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
Naturen er utrolig smuk og sommerhusområdet charmerende. Der ligger dog lidt afsides, men Karrebæksminde er et godt bud på lidt liv, gode spisesteder og fantastisk strand.
Bisserup
4 voksne 1 barn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
Vi mødte kun søde og venlige mennesker, Skælskør er en perle og området er perfekt til cykelferie med en gravelcykel
Kobæk Strand
5 voksne 1 barn 1 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Smukt område, lækker flot have. En smule ærgerligt der ikke var bare et lille lukket område til hunden.
Karrebæksminde

Attraktioner

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S