Artikler

 1. Sommerhus Næstved

  Næstved er en charmerende købstad med suveræne muligheder for shopping. Sommerhusene i området ligger ved nogle af Danmarks bedste og mest børnevenlig strande. Sejl en tur på Karrebæksminde Fjord og besøg Eventyrslottet Gavnø og BonBon-Land.
  Næstved
 2. Sommerhus Vesterhave

  Vesterhave er et roligt sommerhusområde ved den dejlige bade- og fiskerby Karrebæksminde. Flere af husene ligger tæt på den lange kyststrækning ved Smålandsfarvandet. Glæd jer til historiske seværdigheder, dage med fiskestang og ture på cykel eller til fods i den skønne natur. Spænding, fart og sjov for børnene, dejlige dage med hygge og leg ved stranden og de smukkeste solnedgange ved havet.
  Lyst indrettet sommerhus til 6 personer beliggende i Vesterhave 100 m fra badestrand.
 3. Sommerhus Rude

  Den hyggelige havn i Bisserup og de børnevenlige strande er bare to af grundene til at holde ferien her. Slap af i uforstyrrede omgivelser og nyd at have tid til hinanden, mens I oplever det naturskønne område. Ta' fiskestænger og cykler med, besøg eventyrslotte og forlystelsesparker, find fossiler, fang krabber og ta' med på en sejltur med turbåd eller kajak. Her er fred og ro - og frisk luft.
  Dejligt sommerhus til 8 personer i Rude kun ca. 400 m fra vandet.
 4. Sommerhus Næs

  Næs er et hyggeligt og familievenligt sommerhusområde lidt nord for Vordingborg. Næs og Skaverup Strand er et utrolig smukt og fredeligt naturområde lige ned til Avnø fjord med et rigt fugle- og dyreliv. Oplev sæler i fjorden, jættestuer på Svinø, eventyrlige slotte, store slanger og krokodiller. I kan også finde jeres egne fossiler, sejle i kajak eller bare nyde en rolig dag med leg på stranden.
  Ældre og charmerende feriehus til 6 personer beliggende i Næs på en 1722 m² naturgrund med terrasse med adgang til en ca. 40 m² stor swimmingpool.