Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Sydfyn havudsigt. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 50 sommerhuse Destinationer under Sydfyn

Lej dit sommerhus Sydfyn havudsigt her!

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde dit sommerhus Sydfyn havudsigt her på siden. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Som kunde hos Feline betaler du ikke så meget som én krone ekstra for de mange fordele. Vi yder prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor vil du altid få den laveste pris på et sommerhus Sydfyn havudsigt hos os.

På denne måde får du de fleste sommerhuse at vælge mellem

Tips til området

Svanninge bakker Flot udsigt fra huset

Dejlig by med charmerende gamle huse. Fin og stor marina.

Super fantastisk! Smuk natur, gode strande! Hyggelige små byer!

Stor naturgrund med flere terrasser og bålplads. Mange udflugtsmuligheder til området omkring Faaborg.

Prisgaranti og kundeservice

Alle sommerhuse der udlejes igennem Feline er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Sydfyn havudsigt til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele differencen i prisen. Pengene vil blive overført direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Sydfyn havudsigt, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

God vejledning på hjemmesiden.

I var gode til at svare tilbage på mail.

God hjemmeside, god service, gode priser. Det er 3. gang, vi bookede via Feline Holidays og indtil videre har vi altid været tilfredse. Kan stærkt anbefales.

Vi har fundet og booket sommerhuset via Internettet, og er gået helt perfekt.

Vælg mellem 50 sommerhuse

Andre artikler om Sydfyn

Vis alle artikler om Sydfyn

Andre artikler

  1. Sommerhus Fyn

    Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
    Fyn_Depositphotos_327530366_S