Thurø er en idyllisk beliggende ø som byder på flot natur og hyggelige oplevelser for hele familien. Glæd jer til at opleve en af Danmarks mest børnevenlige strande og til at opleve øens storslåede natur.
Vælg mellem 10 sommerhuse
Skønt og særdeles smagfuldt indrettet feriehus til 5 personer beliggende på Thurø med udsigt over mark og vand.
Skønt og særdeles smagfuldt indrettet feriehus til 5 personer beliggende på Thurø med udsigt over mark og vand. Huset ligger i et roligt område og kun få hundrede meter nede af vejen finder man bådebroen og en lille strand. Der er indkøbsmuligheder på Thurø, men Svendborg by er absolut et besøg værd. Emne nr. 130-G53115

Sommerhus Thurø

Thurø er skøn lille ø som ligger i Det Sydfynske Øhav, lige syd for Svendborg. Øen er forbundet med Fyn via en dæmning, så det er er let at komme hertil. Vel ankommet finder I en af de hyggeligste og mest børnevenlige strande i hele Danmark, Smørmosen Strand. Vandet er lavt, og der er mange aktiviteter for hele familien, f.eks. badebro med rutchebane, hoppepude, børnelegeplads, stangtennisbaner og stylter.

Her finder I også en super sjov og vældig hyggelig minigolfbane. Tag børnene med og se hvem der kan klare de 20 baner med de morsommer forhindringer med færrest slag. Der går sport i det – og I vil alle sammen synes at I har haft nogle skønne timer sammen.

Flotte naturoplevelser venter ved Thurø Rev, der uden sammenligning er den største seværdighed på øen. Her er udsigt til græssende heste, et rigt plante- og dyreliv – og Svendborgsund, Langeland og Tåsinge danner en fuldendt baggrund til det naturskønne område.

Thurø er ikke så stor, men derfor er der alligevel mange muligheder for at opleve naturen helt tæt på. Benyt jer af lejligheden til at opleve øen til fods eller på cykel; naturen er flot, og der er næsten altid udsigt til Det Sydfynske Øhav.

I kan læse meget mere om aktiviteter, oplevelser og begivenheder på Thurø og Sydfyn hos Visit Svendborg.

Leje af sommerhus Thurø med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Thurø med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning Thurø på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus Thurø nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Thurø - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus Thurø. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Thurø. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Thurø hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Thurø her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo på ingen måde nogen årsag til at give for meget for den. Den situation vil du aldrig finde dig selv i her. Vi står inde for at uanset hvornår du lejer et sommerhus Thurø, et feriehus Thurø eller en feriebolig Thurø er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie Thurø til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Thurø nu!

Vælg mellem 10 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Dejlig ø. Vil gerne anbefale øen til andre men ikke huset
Thurø
8 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 maj
Ligger i stille og roligt område omgivet af natur med masser af fuglesang og dyreliv. Ligger tæt ved skov og strand. Mulighed for at sejle med turbåden Helge som har anlægsbro ca. 200 m fra huset. Mulighed for at spille på en af Danmarks bedste minigolfbaner.
Thurø

Andre artikler

  1. Sommerhus Sydfyn

    Sydfyn byder på en stribe skønt beliggende sommerhuse. De fleste ligger meget tæt ved vandet, så der er nem adgang til de dejlige strande, der findes langs denne del af den fynske kyst. Her venter også stemningsfyldte byer som Assens, Faaborg og Svendborg som alle byder på fine muligheder for shopping i de hyggelige gader. Oplev også Naturama, Egeskov Slot, Valdemars Slot og meget mere.
    Sydfyn_Depositphotos_649072382_S
  2. Sommerhus Fyn

    Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
    Fyn_Depositphotos_327530366_S