Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Sjælland privat med pool. Du kan nemt finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vælg mellem 142 sommerhuse Destinationer under Sjælland

Lej dit sommerhus Sjælland privat med pool her!

Hos Feline Holidays finder du altid det største udvalg, og derfor kan du let finde et dejligt sommerhus Sjælland privat med pool hos os. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Disse fordele koster dig intet som helst. Vi har prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem os, så vil altid få markedets llaveste pris på et sommerhus Sjælland privat med pool hos os.

På denne måde får du de fleste sommerhuse at vælge imellem

Brugervurderinger

dejligt område med gode muligheder for ture i omegnen

besøg på Dragsholm slot rundvisning og skattejagt for børn- besøg og rundvisning på ANS -anstalten Nykøbing sjælland-meget spændende og Vejrhøj MEGET fin udsigt og mange andre steder

Vi elsker Karrebæksminde.

Hyggeligt bymiljø og rig mulighed for skønne gåture.

dejligt fredligt område

Prisgaranti og kundeservice

Når du har fundet det sommerhus Sjælland privat med pool, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Sjælland privat med pool til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores priskontrol, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Beløbet indsættes simpelthen på din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Sjælland privat med pool, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

God service og billig. Har lejet gennem Feline flere gange og har været tilfreds hver gang. God service og gode priser. Har mange gode steder og til forskellige priser. Kan helt sikkert anbefales til andre.

Ekspeditionen hos Feline går hurtigt og er helt fin.

Ingen problemer med online booking

Vælg mellem 142 sommerhuse

Andre artikler om Sjælland

Vis alle artikler om Sjælland

Andre artikler