Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Sæby Søbad. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vælg mellem 72 sommerhuse Destinationer under Sæby

Lej dit sommerhus Sæby Søbad her!

Hos Feline Holidays finder du altid det største udvalg, og derfor kan du let finde et skønt sommerhus Sæby Søbad hos os. Døgnet rundt, hele året rundt. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Disse fordele koster dig ikke så meget som én krone. Der er prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem os, så vil altid få markedets laveste pris på et sommerhus Sæby Søbad hos os.

Sådan får du det største antal af sommerhuse at vælge mellem

Det er vældig populært at holde sommerferie i et sommerhus Sæby Søbad, og derfor er sommerhusene også særdeles efterspurgte.Jo tidligere du går i gang med at lede efter et sommerhus Sæby Søbad til familiens ferie, jo bedre muligheder er der for et finde et sommerhus, som matcher alle dine krav.

Tips til området

Havnen i Sæby er et must.

Dejligt område tæt på byen og badestranden

Tæt på kattegat, havn, by skov, og natur.

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket sommerhus Sæby Søbad du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Sæby Søbad til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele prisforskellen. Beløbet vil blive indsat direkte på din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Sæby Søbad, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Fantastisk hurtig og reel behandling af booking ------- gør det gerne igen :-)

Ingen problemer i forb. med booking. Gik overraskende hurtigt og modtog alle papirer med posten 2 dage efter.

Rigtig fin service via telefonen. Et meget imødekommende personale.

Sjældent har jeg oplevet en så både kompetent, engageret, hurtig og venlig betjening, ikke antydning af fodfejl, bare interesse og imødekommende service, jeg kunne ønske alle måtte opleve tilsvarende, man bliver bare helt glad.

Vælg mellem 72 sommerhuse

Andre artikler om Sæby

 • Sommerhus Sæby uge 30

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Sæby uge 30. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Feriehus Sæby Danmark

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et feriehus Sæby Danmark. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vis alle artikler om Sæby

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordjylland

  I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland