Emne nr.: 090-24240
Emne nr.: 090-24240

Ferien er noget, hele familien går og glæder sig til i lang tid. Jo mere travlt man har i hverdagen, jo mere trænger man til ferie - og jo længere tid synes man, at der går, til man endelig kan komme af sted. Men det er hele ventetiden værd. I jeres sommerhus er der tid til hinanden, og til alle de ferieoplevelser, der venter jer i lokalområdet.

Din søgning efter ”billigt sommerhus lyngså” har netop taget et stort skridt tættere på at blive virkeliggjort. Her på Feline Holidays kan du nemlig altid finde det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Din fordel er er, at du får overblik over mulighederne på ét sted. På den måde sparer du tid og kan bruge kræfterne på at finde nøjagtig det sommerhus, der opfylder familiens ønsker.

Når søgningen er ovre, og du har fundet præcis det sommerhus, der matcher dine behov, står familien praktisk talt med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal klares, før du kan læne dig tilbage og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt overstået, for den foregår nemt og enkelt online.

Sommerhusene til maks. 3.000 kroner for en uge er adgangsbilletten til en billig ferie. Du finder altid det største udvalg af disse billige og skønt beliggende sommerhuse her på Feline Holidays. Hvor stor en mængde, du helt præcist kan vælge imellem, afhænger dels af, hvilket ferieområde du kigger på, dels hvilken tid på året ferien begynder.

Besparelsen på det sommerhus, I bestemmer jer for, kan bruges på endnu flere ferieoplevelser, end der ellers ville have været råd til. Glæd jer til alle tiders ferie.

Det antal billige sommerhuse, du har at vælge imellem, svinger temmelig meget hen over året. Der er altid færrest om sommeren og i skolernes øvrige ferieperioder; og der er flest uden for disse perioder. Ankomstdatoen har således afgørende betydning for, hvor stort et udvalg du får

Det sker ind imellem, at et sommerhus pludselig bliver nedsat i højsæsonen. Du kan derfor være heldig at finde sådan et lastminute tilbud, men det er ikke så tit, det sker.

I nogle ferieområder findes der en temmelig høj andel af poolhuse og/eller store sommerhuse med f.eks. eget aktivitetsrum. Disse sommerhuse hører hjemme i den dyre ende, og derfor vil der i reglen kun være et mindre antal billige sommerhuse til maks. 3.000 kroner for en uge at vælge mellem.

I sådan en situation er det vores anbefaling, at du søger i et bredere geografisk område, da det vil øge antallet af billige sommerhuse.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Lyngså i Nordjylland er omgivet af den oprindelige natur og tilbyder dig og din familie en masse variation, når I tilbringer jeres ferie her.

Sønderklit Strand ved Lyngså er kendt for sine rav fund, og derfor kan I gå på skattejagt på den smukke strand, og med lidt held finde rav.

Dybvad Sø inviterer jer til at tage på afslappende gåture langs dens bredder.

Det kuperede morænelandskab i Holtbjerg, ikke langt fra Lyngså, imponerer med sin brede udstrækning og tilbyder en smuk udsigt over havet.

Veludviklede cykelstier, der ofte fører gennem de herlige landskaber, gør regionen omkring Lyngså til et paradis for cyklister.

Ravsliberiet i Sæby er et interessant udflugtsmål, hvor I kan få et spændende indblik i en sjælden kunst.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det mest omfattende udvalg af sommerhuse til den billigste, pris. Der er prisgaranti på alle de sommerhuse, du kan booke her på siden - og du bliver helt automatisk omfattet af den, når du booker et sommerhus gennem os.

Såfremt du finder det sommerhus, du har booket, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du har specielle ønsker eller krav til det sommerhus, du søger efter, vil vi gøre en stor indsats for at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 44 sommerhuse