Lyngså ligger tæt ved dejlige, børnevenlige sandstrande og Østvendsyssels største å, der indbyder til forskellige former for sejlads. Nyd at være aktive i den smukke natur på Kløverstierne, eller lad jer fortrylle af eventyrlige fortællinger, gys og gru på det smukke renæssanceslot Voergaard i Dronninglund.
Vælg mellem 195 sommerhuse
Lyngså Emnr nr. 121-42-0049
Emnr nr. 121-42-0049

Lyngså har en dejlig, bred sandstrand med Blåt Flag klassifikation. Stranden er børnevenlig, bilfri og med handicap-rampe. Området er særligt velegnet til windsurfing. Her er borde/bænke, toiletfaciliteter samt nærliggende parkeringsplads. Duften af det salte havvand og lyden af bølgeskvulp er sammen med de rolige og skønne omgivelser optimale rammer for afslapning og uforstyrret samvær med familien.
Holder I af at fiske er der ved Lyngså strand gode muligheder for at fange både fladfisk, havørreder, hornfisk og pighvarrer.

Mod nord afløses klithedelandskabet af Professorens Plantage, der betragtes som et af østkystens mest naturskønne områder – med et varieret fugle- og dyreliv samt et væld af bærbuske. Lidt syd for Lyngså ligger fuglereservatet Stensnæs.

Kun 11 km fra Lyngså ligger hyggelige Sæby, der med sin smukke og charmerende, gamle bykerne er en kulturperle i særklasse. Sæby har både købstadsidyl med arbejdende kunsthåndværkere, men også et skønt maritimt miljø med en særlig stemning ved havnen blandt lystsejlere, feriegæster, fiskerestauranter og spændende butikker. På den skønne og børnevenlige strand nord for Sæby kan I trygt lade børnene pjaske i vandkanten, eller gå på ravjagt eller finde flotte konkylier og strandskaller sammen. Strandens beliggenhed er unik, fordi den næsten starter inde i byen. Det er derfor oplagt at kombinere strandturen her med en rundtur i Sæbys gamle bydel eller en herlig frokost på havnen. Besøg også Sæby Museum – et skatkammer af historie, der bliver formidlet på en måde som fanger både børn og voksne.

De 4 fantastiske vandre- og løberuter i Sæbys smukke natur – kaldet ”Kløverstierne” er perfekte til aktivt friluftsliv i ferien. Ruterne varierer fra 2,5 kilometer til 21,5 kilometer, så der er passende og udfordrende ruter for hele familien uanset alder og træningsniveau.

I fredelige og idylliske Voerså, knap fem kilometer syd for Lyngså, udlejes kanoer, robåde og vandcykler til sejlads på Voer Å, der er Østvendsyssels største å. Nyd den smukke og fredfyldte natur fra vandsiden – en virkelig skøn og afslappende måde at tilbringe en dejlig feriedag på!

Vil I krydre ferien med lidt gys og gru, spøgeri og skrækindjagende historier fra trange fangekældre, og samtidig nyde både kunst og historieformidling? Alt det kan lade sig gøre på Voergaard Slot i Dronninglund. Bag den brede voldgrav og det smukke renæssanceslots metertykke mure findes både eventyrlige fortællinger og en fin kunstsamling. Et særdeles spændende udflugtsmål i ganske kort køreafstand fra Lyngså.

Leje af sommerhus i Lyngså med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Lyngså med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning i Lyngså på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus i Lyngså nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Lyngså - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus i Lyngså. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Lyngså. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Lyngså hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Lyngså her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo ingen grund til at give for meget for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi lover dig at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus i Lyngså, et feriehus i Lyngså eller en feriebolig i Lyngså er der ikke andre der har en billigere pris end os. Feline er ferie i Lyngså til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Lyngså nu!

Vælg mellem 195 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 0 børn 2 husdyr 4 overnatninger 2024 marts
Meget tæt på stranden.
Lyngså
4 voksne 0 børn 0 husdyr 5 overnatninger 2024 marts
Dejligt sted
Lyngså
5 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2023 oktober
Super lækker beliggenhed, flotte strande. Dejlig natur
9300 Sæby
2 voksne 0 børn 1 husdyr 2 overnatninger 2023 august
Dejligt roligt område
Lyngså
3 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Virkelig dejlig strand og meget roligt område.
Lyngså

Andre artikler

  1. Sommerhus Sæby

    Sæby er et fredeligt og naturskønt område, hvor I finder en række skønt beliggende sommerhuse. Her er en række børnevenlige strande og et charmerende købstadsmiljø med super gode muligheder for shopping. For lystfiskere er Sæby det rene eldorado.
    Dette lækre luksusferiehus til 7 personer ligger ved Sæby Strand, og har en skøn havudsigt.
  2. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland