Emne nr.: 090-39924
Emne nr.: 090-39924

Et sommerhus er det optimale valg, når ferien eller weekendturen står for døren. I sætter selv rammerne for dagens program, der kan indeholde alt lige fra hygge med en god bog til aktive timer i naturen.

Det er vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt, når du er i gang med at organisere familiens næste ferie. På den måde får du nemlig de bedste chancer for at finde præcis det sommerhus, der imødekommer jeres behov. Hvad det punkt angår kunne du ikke have fundet et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af attraktive sommerhuse.

Når jagten er forbi, og du har fundet det sommerhus, der skal danne rammen om familiens ferie, er det om at få bookingen gennemført. Det klares på et øjeblik over nettet - nemt og enkelt.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den smukt beliggende by, Lyngså i Nordjylland, er et populært feriemål på grund af sine naturskønne omgivelser, hvor især familier kan opleve meget.

Du og din familie kan, under jeres ferie, nyde en kajaktur og den vidunderlige aktivitet fuldt ud omkring Sæby.

Herregården Sæbygård nær Lyngsø har landets ældste trappetårn og et interessant museum, der er dedikeret til ejendommens historie.

Den bemærkelsesværdige Sæby Vandmølle blev bygget i det 17. århundrede og giver dig og din familie et interessant indblik i den forgangne hverdag.

Det kuperede morænelandskab i Holtbjerg, ikke langt fra Lyngså, imponerer med sin brede udstrækning og tilbyder en smuk udsigt over havet.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du altid booker dit sommerhus til markedets billigste pris her på siden. Som kunde hos os bliver du nemlig automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have specielle ønsker til det sommerhus, du kigger efter, vil vi gøre en stor indsats for at indfri dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 212 sommerhuse