Emne nr.: 130-A26540
Emne nr.: 130-A26540

Der er ingen tvivl om, at et feriehus giver jer det bedste udgangspunkt for dejlige ferieoplevelser med alverdens tid til hinanden. Tid til at nyde livet sammen på stranden. Tid til at hygge jer sammen i jeres feriehus. Tid til at tage på udflugter i lokalområdet, sådan at I sammen kan opleve de seværdigheder og attraktioner, som Lyngså også byder på.

Planlæg opholdet i dit feriehus, så det passer til familiens ønsker. Hvad er vigtigst for jer, når I lejer et feriehus: Beliggenheden, indretningen eller noget helt tredje? Her er valget helt og aldeles op til jer.

Det er væsentligt, at den mængde af feriehuse, du får at vælge mellem, er så stor som muligt. Herved forbedrer du nemlig dine muligheder for at finde nøjagtig det feriehus, der matcher dine krav. Hvad det punkt angår, er du kommet til den helt rigtige hjemmeside, for Feline Holidays har når som helst det største samlede udvalg.

Når du har fundet det feriehus, du ønsker dig, er der ingen grund til at udskyde beslutningen. Book dit feriehus straks, så er alt på plads til en uforglemmelig ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Spændende attraktioner og seværdigheder sørger for, at familieferien i Lyngså aldrig er kedelig.

På grund af de gode vindforhold er Sønderklit Strand nær Lyngså populær blandt windsurfere og tilbyder perfekte betingelser for at udøve denne sport.

De mange klitter omkring Sønderklit Strand nær Lyngså, er meget børnevenlig, hvorfor mange familier tilbringer en afslappende stund på stranden.

Den lokale glaspuster i Sæby giver jer mulighed for at se, hvordan glaskunst bliver fremstillet.

Det kuperede morænelandskab i Holtbjerg, ikke langt fra Lyngså, imponerer med sin brede udstrækning og tilbyder en smuk udsigt over havet.

Sæby Museum i byen af samme navn ligger i et smukt bindingsværkshus, og viser jer ikke kun et originalt opstillede klasseværelse fra 1920, men også andre udstillinger der dokumenterer livet i regionen.

Flere fiskesøer omkring Lyngså gør byen til et attraktivt sted for lystfiskere, der kan slappe af og forfølge deres hobby ved de smukt udformede søer.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du altid booker dit feriehus til den laveste pris her på hjemmesiden. Som kunde hos os kommer du nemlig helt automatisk ind under vores prisgaranti.

Skulle du finde det feriehus, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit feriehus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med udlejning af feriehuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig videre.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 30 sommerhuse