Et sommerhus på Sjælland til leje er den perfekte ramme om et afslappende ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 2.271 sommerhuse Destinationer under Sjælland

Lej dit sommerhus på Sjælland til leje her!

Hos Feline finder du altid det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde et passende sommerhus på Sjælland til leje her. Alle døgnets 24 timer, hele året rundt. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige sommerhus på Sjælland til leje.

Som kunde hos Feline Holidays betaler du ikke så meget som én krone ekstra for de mange fordele. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor vil du altid få den billigste pris på et sommerhus på Sjælland til leje hos os.

Sådan får du de fleste sommerhuse at vælge imellem

Det er meget populært at holde sommerferie i et sommerhus på Sjælland til leje, og derfor er husene også særdeles efterspurgte.Jo tidligere du starter med at lede efter et sommerhus på Sjælland til leje til årets ferie, jo bedre muligheder er der for et finde et sommerhus, som matcher alle dine behov.

Brugervurderinger

Gode indkøbsmuligheder + stille og roligt kvarter.

Birgitte Juel Jensen

Dejlig område med meget natur med mange dyr (rådyr og fasaner) på græsplænen.

Marie Jensen

rolige og pæne omgivelser.

Jan Michael Sørensen

godt at have cykler med. Ligger lige ved nordkystruten. Knud Rasmussens hus anbefales.

Johanne Lund Christiansen

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et sommerhus på Sjælland til leje hos Feline, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Det betyder ganske enkelt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus på Sjælland til leje til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en smutter i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele forskellen i prisen. Summen vil blive indsat ganske enkelt på din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus på Sjælland til leje, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

En god oplevelse, når det hele virker! Meget nemt, hurtigt og gennemskueligt:)

Tanya Jensen

Første - men ikke sidste gang. Det er første gang, vi har bestilt ferie gennem Feline - men absolut ikke sidste. Hjemmesiden er overskuelig, og det er nemt at bestille. Modtog ordrebekræftelsen kort efter bestillingen. Har netop modtaget vores rejsedokument på mail. Vi kan klart anbefale Feline.

Charlotte

Meget fint, hurtigt svar og god hjemmeside.

Vibeke Krarup

Nemt på internettet, ingen problemer.

Karsten Westermann
Vælg mellem 2.271 sommerhuse

Andre artikler om Sjælland

  • Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Dejligt sommerhus til 4 personer i Kulhuse med egen solopvarmet udendørs swimmingpool.
Vis alle artikler om Sjælland

Andre artikler