Et sommerhus på Fanø weekend er den fuldendte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 299 sommerhuse Destinationer under Fanø

Lej dit sommerhus på Fanø weekend her!

Weekend, og miniferie

Det er op til dig hvilket antal overnatninger du har behov for. Det kan lade sig gøre at vælge fra 2 overnatninger og opefter, og derfor er det muligt at sammensætte fuldstændigt individuelle ophold. Forskellige mennesker har selvfølgelig forskellige krav, men uanset hvad du søger, kan du helt sikkert finde det her på siden. Tag af sted på weekend eller miniferie - alt kan lade sig gøre i et flot beliggende sommerhus på Fanø weekend.

Vi anbefaler dog, at du som minimum vælger 3 overnatninger i sommerhuset. For det første fordi at du så vil få et langt højere antal sommerhuse at vælge mellem. For det andet, fordi der i langt de fleste tilfælde ikke er den store forskel på prisen; det koster altså ikke ret meget at få en en ekstra nat i sommerhuset. Det væsentligste er dog, at den ekstra overnatning vil give jer mere tid til hygge og afslapning i sommerhuset - og det er jo netop det, jeres ophold handler om.

Hos os finder du altid det største udvalg af sommerhuse. Døgnet rundt, 365 dage om året. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige sommerhus på Fanø weekend.

Disse fordele koster dig ingen verdens ting. Vi har prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem os, så du får altid markedets laveste pris på et sommerhus på Fanø weekend hos os.

Sådan får du det højeste antal af sommerhuse at vælge imellem

Der er altid stor efterspørgsel efter sommerhus på Fanø weekend RET TIL FLERTAL, og derfor gælder det om at være så tidligt ude, som det nu er muligt.

Brugervurderinger

Har man børn med, er skovlegepladsen absolut et besøg værd.

God beliggenhed, føltes ret ugeneret. Kort afstand til strand og klitter.

Skøn natur og dyreliv. Dejlig stille ro.

dejligt, roligt område - tag på sæltur ved Sønder-Ho, en storartet og meget berigende tur for både børn og voksne..

Prisgaranti og kundeservice

Når du har fundet det sommerhus på Fanø weekend, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus på Fanø weekend til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores priskontrol, refunderer vi dig hele differencen i prisen. Summen indsættes ganske enkelt på din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus på Fanø weekend, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Ikke noget at klage over og hurtigt svar på det forskellige..

Meget let. Utrolig hurtig respons.

God og overskuelig hjemmeside, gode beskrivelser af sommerhusene, hurtig respons fra firmaet efter booking.

Kan ikke blive nemmere. Nem og overskuelig hjemmeside - gode søgemuligheder - gode beskrivelser :-)

Vælg mellem 299 sommerhuse

Andre artikler om Fanø

  • Luksus sommerhus Fanø last minute

    Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Fanø last minute. Du kan nemt og hurtigt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vis alle artikler om Fanø

Andre artikler

  1. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet