Et sommerhus Møn weekend er den fuldendte ramme om et dejligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 158 sommerhuse Destinationer under Møn

Lej dit sommerhus Møn weekend her!

Weekend, og miniferie

Du bestemmer selv hvor mange overnatninger du har behov for. Det kan lade sig gøre at vælge fra 2 overnatninger og opefter, og derfor er det muligt at sammensætte fuldstændigt individuelle ophold. Forskellige mennesker har selvfølgelig forskellige ønsker, men uanset hvad du søger, kan du uden tvivl finde det her på siden. Tag på weekendophold eller miniferie - alt er muligt i et dejligt sommerhus Møn weekend.

Det er dog vores helt klare anbefaling, at du mindst booker 3 overnatninger. Det gør vi fordi at du så vil få mange flere sommerhuse at vælge mellem. For det andet, fordi der i langt de fleste tilfælde ikke er den store forskel på prisen; det koster altså ikke det store beløb ekstra at få en en nat mere i sommerhuset. Det vigtigste er dog, at den ekstra overnatning giver jer mere tid til at hygge jer og slappe af i sommerhuset - og det er jo netop det, jeres ophold handler om.

Hos Feline Holidays finder du altid det største udvalg af sommerhuse. Døgnet rundt, 365 dage om året. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige sommerhus Møn weekend.

Disse fordele koster dig ikke så meget som én krone. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så vil altid få markedets lbilligste pris på et sommerhus Møn weekend hos os.

Sådan får du de fleste sommerhuse at vælge mellem

Der er hvert eneste år stor efterspørgsel på sommerhus Møn weekend RET TIL FLERTAL, og derfor handler det om at være så tidligt ude, som det overhovedet er muligt.

Brugervurderinger

Perfekt placering

Fantastisk smukt Vi gik flere gode ture bare på gården. Der var mange ting at se. Utroligt smukt

Rigtig flot natur, og store havørreder:-)

havnen, stranden, tæt på møns klint

Prisgaranti og kundeservice

Når du har fundet det sommerhus Møn weekend, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Møn weekend til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele prisforskellen. Pengene overføres direkte til din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Møn weekend, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Meget tilfreds. Rigtig gode søgemuligheder på hjemmesiden og skarpe priser.

Udmærket, alt kom med mail

Vælg mellem 158 sommerhuse

Andre artikler om Møn

  • Luksus sommerhus Møn last minute

    Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Møn last minute. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Møn

Andre artikler