Et sommerhus Møn privat weekend er den fuldendte ramme om et afslappende ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 160 sommerhuse Destinationer under Møn

Lej dit sommerhus Møn privat weekend her!

Weekend, og miniferie

Du beslutter selv hvor mange overnatninger du har brug for. Det er muligt at vælge fra 2 overnatninger og opad, og derfor er det muligt at sammensætte fuldstændigt unikke ophold. Forskellige mennesker har naturligvis forskellige ønsker, men uanset hvad du søger, kan du uden tvivl finde det hos Feline Holidays. Tag på weekendophold eller miniferie - alt er muligt i et dejligt sommerhus Møn privat weekend.

Vi anbefaler dog, at du som minimum booker 3 overnatninger i sommerhuset. Det skyldes at du så vil få et langt højere antal sommerhuse at vælge mellem. For det andet, fordi der i langt de fleste tilfælde ikke er den store forskel på prisen; det koster altså ikke det store beløb mere at få en en ekstra nat i sommerhuset. Det vigtigste er dog, at den ekstra nat giver jer mere tid til hygge og afslapning i sommerhuset - og det er jo lige præcis det, opholdet handler om.

Hos Feline finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse. Døgnet rundt, 365 dage om året. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige sommerhus Møn privat weekend.

Det koster dig intet som helst at få alle disse fordele. Vi garanterer at der ikke er nogen af vores konkurrenter som tilbyder dit foretrukne sommerhus Møn privat weekend til en billigere pris end den, du finder hos os.

Sådan får du det største antal af sommerhuse at vælge imellem

Brugervurderinger

Rigtig flot natur, og store havørreder:-)

Flot natur, lækker strand ved Ulvshale.

Bogø og Møn er spændende øer med flot natur og spændende kultur

Prisgaranti og kundeservice

Når du har fundet det sommerhus Møn privat weekend, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Møn privat weekend til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores priskontrol, godtgør vi dig hele prisforskellen. Beløbet bliver indsat direkte på din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Møn privat weekend, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Sikkert valg. Godt udvalg, ok priser, nemt at booke.

Super nemt. Det tager 10 min. så har man booket en fed ferie.

Super let at finde det rigtige sommerhus for os. Vi har lejet et sommerhus gennem Feline.dk. Vi har jo ikke set sommerhuset endnu, men det var super let at finde hvad vi ville have på hjemmesiden. Meget overskueligt med pris og antal sovepladser i husene - de to ting som vi vægter meget højt.

Nemt at søge og overskueligt resultat. Mange huse at søge imellem. Nemt at booke.

Vælg mellem 160 sommerhuse

Andre artikler om Møn

  • Sommerhus Møn weekend

    Et sommerhus Møn weekend er den fuldendte ramme om et dejligt ophold sammen med familie eller venner.
  • Luksus sommerhus Møn last minute

    Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Møn last minute. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Møn

Andre artikler