Et sommerhus Møn privat til leje er den fuldendte ramme om et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 230 sommerhuse Destinationer under Møn

Lej dit sommerhus Møn privat til leje her!

Hos Feline Holidays finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde dit sommerhus Møn privat til leje hos os. Alle døgnets 24 timer, hele året rundt. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige sommerhus Møn privat til leje.

Når du booker et sommerhus Møn privat til leje hos Feline betaler du intet som helst ekstra for de mange fordele. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor får du altid markedets billigste pris på et sommerhus Møn privat til leje hos os.

På denne måde får du det største antal af sommerhuse at vælge imellem

Der er altid stor efterspørgsel efter sommerhuse, og af den årsag handler det om at være så hurtigt ude, som det kan lade sig gøre.

Tips til området

Rigtig flot natur, og store havørreder:-)

Stranden også god for voksne.

fantastisk natur

Man skal gøre opmærksom på Sildemarked, som er der en gang om året, det er hyggeligt. Besøge Liselund, og eks. tage kaffe eller madkurv med. Byens slagter med spisested er top kvalitet. Ismejeriet bør også besøges.

havnen, stranden, tæt på møns klint

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket sommerhus Møn privat til leje du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Møn privat til leje til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores priskontrol, godtgør vi dig hele forskellen i prisen. Summen bliver overført direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Møn privat til leje, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Booking af feriebolig i Spanien hos Feline.dk. Ved opkald rigtig fin service og samtale omkring boligen. Booking på nettet nem og meget enkel. Vi glæder os til at rejse ned og holde ferie i boligen og se om det lever op til de forventninger vi har. Der er mange gode billeder af boligen så man kan se hvad man lejer.

Alt perfekt. Hurtig og tryg ekspedition.

Let at foretage, fin og god korrespondance.

Vælg mellem 230 sommerhuse

Andre artikler om Møn

Vis alle artikler om Møn

Andre artikler