Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Møn privat overnatning. Du kan nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vælg mellem 230 sommerhuse Destinationer under Møn

Lej dit sommerhus Møn privat overnatning her!

Hos Feline finder du altid det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde dit sommerhus Møn privat overnatning her. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Disse fordele er helt gratis for dig. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så du får altid markedets lbilligste pris på et sommerhus Møn privat overnatning hos Feline.

Sådan får du flest mulige sommerhuse at vælge mellem

Jo før du går på jagt efter et sommerhus Møn privat overnatning, jo flere vil der være, som du kan vælge imellem. Lige så vigtigt er det dog, at du samtidig øger dine chancer for at booke det sommerhus Møn privat overnatning, som du helst vil have.

Tips til oplevelser i området

Et godt område både til børn og hund, fin badestrand indenfor kort gåafstand

Dejligt område. Nyord skal man besøge.

Flot beliggenhed af centret og Møn er jo dejlig - og imponerende med den nære beliggenhed af klinten

Naturen i nærområdet er fantastisk. Skøn mad, is og betjening i den lokale biks på strandvejen. Man kan bestille morgenbrød på campingpladsen tæt på. Møn er en magiterning af dansk idyl. Prøv det!

Prisgaranti og kundeservice

Alle huse som udlejes igennem Feline er dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Møn privat overnatning til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele differencen i prisen. Summen bliver overført direkte til din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Møn privat overnatning, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Har købt miniferie gennem Feline.dk. Det fungerer rigtig fint, skulle ikke betale forud, fik hvad vi forventede ud fra beskrivelserne og til de billigste priser vi kunne finde på nettet, desuden med diverse "extras" som middage med i prisen. Har allerede bestilt næste miniferie gennem Feline.dk igen:)

Alt perfekt. Hurtig og tryg ekspedition.

Let og nemt, ingen problemer.

Kan ikke blive nemmere. Nem og overskuelig hjemmeside - gode søgemuligheder - gode beskrivelser :-)

Vælg mellem 230 sommerhuse

Andre artikler om Møn

Vis alle artikler om Møn

Andre artikler