Et sommerhus Møn privat havudsigt er den perfekte ramme om et afslappende ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 62 sommerhuse Destinationer under Møn

Lej dit sommerhus Møn privat havudsigt her!

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du let finde et passende sommerhus Møn privat havudsigt hos os. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige sommerhus Møn privat havudsigt.

Disse fordele er 100 % gratis for dig. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så vil altid få markedets llaveste pris på et sommerhus Møn privat havudsigt hos Feline.

På denne måde får du det højeste antal af sommerhuse at vælge mellem

Jo tidligere du går på jagt efter et sommerhus Møn privat havudsigt, jo flere vil der være, som du kan vælge imellem. Lige så væsentligt er det imidlertid, at du herved forøger dine chancer for at leje dit foretrukne sommerhus Møn privat havudsigt.

Brugervurderinger

Et godt område både til børn og hund, fin badestrand indenfor kort gåafstand

havnen, stranden, tæt på møns klint

Smuk natur og gode muligheder for adspredelse

Perfekt placering

Prisgaranti og kundeservice

Alle huse der udlejes igennem os er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Møn privat havudsigt til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele forskellen i prisen. Beløbet bliver indsat ganske enkelt på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Møn privat havudsigt, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Super hjemmeside og udvalg af sommerhuse.

Vi har igen booket ved Feline alt var som forventet.

Meget nemt at booke selv for os som ikke er særlig befarne i leje af sommerhuse :-)

Det fungerer overordentligt godt; -) Alt er kørt uden problemer og vi vil bestemt benytte sitet igen når vi får mulighed for det.

Vælg mellem 62 sommerhuse

Andre artikler om Møn

 • Sommerhus Møn

  Her er skønne sandstrande, suveræn natur ved Møns Klint og masser af spændende oplevelser i GeoCenter Møns Klint. Se også de flotte bygninger i Stege og ta' en tur ud på Østersøen og se Møns Klint fra havet.
  Dejligt sommerhus til 6 personer, kun 150 fra Ulvshale sand- og badestrand på Møn
 • Sommerhus Møn weekend

  Et sommerhus Møn weekend er den fuldendte ramme om et dejligt ophold sammen med familie eller venner.
 • Luksus sommerhus Møn last minute

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Møn last minute. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Møn

Andre artikler