Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Møn privat Danmarks skønneste. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 232 sommerhuse Destinationer under Møn

Lej dit sommerhus Møn privat Danmarks skønneste her!

Hos os finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde dit sommerhus Møn privat Danmarks skønneste hos os. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige sommerhus Møn privat Danmarks skønneste.

Disse fordele koster dig ingen verdens ting. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så vil altid få markedets lbilligste pris på et sommerhus Møn privat Danmarks skønneste hos Feline.

Sådan får du flest mulige sommerhuse at vælge mellem

Jo tidligere du begynder at søge efter et sommerhus Møn privat Danmarks skønneste, jo flere vil du have at vælge mellem. Nok så væsentligt er det, at du på denne måde øger dine muligheder for at booke det sommerhus Møn privat Danmarks skønneste, som du helst vil have.

Brugervurderinger

Perfekt placering

tirsdagen i Stege var fuld af gode tilbud og en masse hyggelig atmosfære.

Flot natur, lækker strand ved Ulvshale.

et dejligt sted med hunde hvor der plads til at løbe frit

Prisgaranti og kundeservice

Alle huse der udlejes gennem os er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Møn privat Danmarks skønneste til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores priskontrol, godtgør vi dig hele differencen. Beløbet vil blive indsat simpelthen på din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Møn privat Danmarks skønneste, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Vi har booket flere ting igennem Feline.dk, bl.a. flere forskellige feriecentre/huse i både Danmark og Tyskland. Vi har altid fået en super behandling og rigtig god information, så vi har aldrig været i tvivl om noget ved ankomst. Hver gang er vi blevet positive overrasket over, at det var endnu bedre end det vi var blevet lovet. Vi har også haft stor held med, at vi har været flere familier der har booket samme sted og vi har fået beliggenhed lige ved siden af hinanden.

Super vi bestilte huset dagen før vi tog afsted og alt blev klaret over nettet....

Intet at sige hertil - super!!!

Nem og overskuelig hjemmeside. Fandt Feline Holidays på Google. De have mange sommerhus til betydelig lavere priser end deres konkurrenter. Deres hjemmeside virker troværdig og nem at arbejde sig rundt på.

Vælg mellem 232 sommerhuse

Andre artikler om Møn

Vis alle artikler om Møn

Andre artikler