Et sommerhus Møn hund er den perfekte ramme om et afslappende ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 80 sommerhuse Destinationer under Møn

Lej dit sommerhus Møn hund her!

Hos os finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde et skønt sommerhus Møn hund hos os. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Disse fordele koster dig ingen verdens ting. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så du får altid markedets llaveste pris på et sommerhus Møn hund hos Feline.

Sådan får du det højeste antal af sommerhuse at vælge imellem

Der er hvert eneste år stor efterspørgsel efter sommerhuse, og derfor gælder det om at være så hurtigt ude, som det overhovedet er muligt.

Brugervurderinger

Stranden også god for voksne.

et dejligt sted med hunde hvor der plads til at løbe frit

Perfekt placering

Fantastisk skovområde.

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket sommerhus Møn hund du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Møn hund til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores priskontrol, godtgør vi dig hele differencen. Pengene indsættes simpelthen på din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Møn hund, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Styr på det og rigtig mange gode informationer bliver tilsendt, vi manglede ikke noget, det var skåret godt ud i pap:)

Nem booking over nettet.

Feline er en reel og solid mulighed for at søge gode feriemuligheder. Vi har aldrig har haft dårlige oplevelser med Feline- tværtimod. Hurtig og præcise bookinger og svar på evt. spørgsmål. Og det at Feline sender mail (automail) samme dag som vi kommer hjem med link og opfordring til at oplyse om vores netop overstående ferieoplevelse med Feline er jo også positivt. Linket gør det nemt at besvare og samme dags mailen betyder at vi har tingene i frisk erindring og kan svare derudfra. Viser også en vilje for Feline til at lære af evt. fejl-modsat nogle af Felines operatører som f.eks. Danland, der godt kunne lære lidt om at spørge kunden på den måde. Men det er er en anden historie med Danland og det er beskrevet i andet regi.

Vælg mellem 80 sommerhuse

Andre artikler om Møn

Vis alle artikler om Møn

Andre artikler