Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Møn 12 personer. Du kan uden nogen problemer finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 10 sommerhuse Destinationer under Møn

Lej dit sommerhus Møn 12 personer her!

Hos Feline Holidays finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde et skønt sommerhus Møn 12 personer her på siden. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Det slet ikke noget at opnå de mange fordele. Vi garanterer at der ikke er nogen af vores konkurrenter der kan tilbyde dit foretrukne sommerhus Møn 12 personer til en billigere pris end os.

På denne måde får du flest mulige sommerhuse at vælge imellem

Der er hvert år stor efterspørgsel på sommerhuse, og derfor gælder det om at være så tidligt ude, som det kan lade sig gøre.

Tips til oplevelser i området

Flot beliggenhed af centret og Møn er jo dejlig - og imponerende med den nære beliggenhed af klinten

Naturen i nærområdet er fantastisk. Skøn mad, is og betjening i den lokale biks på strandvejen. Man kan bestille morgenbrød på campingpladsen tæt på. Møn er en magiterning af dansk idyl. Prøv det!

Rigtig flot natur, og store havørreder:-)

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et sommerhus Møn 12 personer hos Feline, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Møn 12 personer til en pris, som er billigere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele forskellen i prisen. Summen bliver overført direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Møn 12 personer, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Alt forløb fint og venlig receptionist i telefonen som var klar til at hjælpe med at svare på vores spørgsmål når vi ringede ind.

Ingen problemer. Det bliver ikke sidste gang vi skal leje feriebolig igennem Jer :-) SUPER SUPER

Dejligt velfungerende selskab og også super god service på mail. Det er anden gang jeg har booket gennem Feline og det fungerer bare super godt. Jeg startede med at sende en mail sent søndag aften, og den var der svar på tidligt mandag morgen. Skønt, når servicen er i top. Og allerede før mandag middag er weekendopholdet i Hamburg bestilt og bookingbekræftelserne kommet. Kan klart anbefale at booke gennem Feline :-)

Vælg mellem 10 sommerhuse

Andre artikler om Møn

Vis alle artikler om Møn

Andre artikler