Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Lolland privat havudsigt. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 51 sommerhuse Destinationer under Lolland
Emne nr. 160-F0119
Emne nr. 160-F0119

Lej dit sommerhus Lolland privat havudsigt her!

Hos Feline Holidays finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde dit sommerhus Lolland privat havudsigt hos os. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Disse fordele koster dig intet som helst. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så du får altid markedets llaveste pris på et sommerhus Lolland privat havudsigt hos os.

På denne måde får du flest mulige sommerhuse at vælge imellem

Brugervurderinger

Lækkert område årstiden taget i betragtning. Masser af muligheder for gåture og køreture. Igen ville vi gerne gentage i sommeren

Hyggelig og ikke overrendt strand

Skønt sted, tæt ved dejlig strand.

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et sommerhus Lolland privat havudsigt hos Feline, vil du selvfølgelig være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Lolland privat havudsigt til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores priskontrol, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Pengene bliver indsat ganske enkelt på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Lolland privat havudsigt, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Vi har fundet og booket sommerhuset via Internettet, og er gået helt perfekt.

Super let at finde det rigtige sommerhus for os. Vi har lejet et sommerhus gennem Feline.dk. Vi har jo ikke set sommerhuset endnu, men det var super let at finde hvad vi ville have på hjemmesiden. Meget overskueligt med pris og antal sovepladser i husene - de to ting som vi vægter meget højt.

Super nem bestilling. Fandt via Google - super pris - og hurtigt at gennemføre via online.

Det er bare i orden. Vi er et ægtepar sidst i 60'erne, som ville en tur til Paris. Vi fik gennem en bekendt kendskab til Feline og søgte på deres hjemmeside efter opholdsmuligheder i Paris og fandt en lejlighed på 55 m2 i 7. arrondissement - tæt på Eiffeltårnet. Feline behandlede vores henvendelse til vores fulde tilfredshed. Senere havde vi kontakt til Interhome i Stockholm og Paris, hvor vores kontakter også har været til UG. Alle har efter slutningen af vores ophold forespurgt, om alt har været i orden, hvilket vi bare kunne bekræfte.

Vælg mellem 51 sommerhuse

Andre artikler om Lolland

  • Sommerhus Lolland privat leje

    Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Lolland privat leje. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos os.
    Emne nr. 160-F0103
Vis alle artikler om Lolland

Andre artikler