Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Lolland 10 personer. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vælg mellem 41 sommerhuse Destinationer under Lolland
Emne nr. 121-80-4014
Emne nr. 121-80-4014

Lej dit sommerhus Lolland 10 personer her!

Hos Feline finder du altid det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde et passende sommerhus Lolland 10 personer hos os. Dag ud og dag ind, 365 dage om året. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige sommerhus Lolland 10 personer.

Når du lejer et sommerhus Lolland 10 personer hos Feline Holidays betaler du intet som helst ekstra for disse fordele. Der er prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes igennem os, så derfor får du altid markedets laveste pris på et sommerhus Lolland 10 personer hos os.

På denne måde får du det højeste antal af sommerhuse at vælge mellem

Jo før du kommer i gang med at lede efter et sommerhus Lolland 10 personer, jo flere vil der være, som du kan vælge imellem. Lige så væsentligt er det, at du på denne måde forøger dine muligheder for at leje dit foretrukne sommerhus Lolland 10 personer.

Brugervurderinger

Skønt sted, tæt ved dejlig strand.

Godt sommerhusområde, som lå tæt på en god strand..

Der er skønne gåture i området. Besøg frilandsmuseet i Maribo. Se Kettinge kirkes kalkmalerier.

Prisgaranti og kundeservice

Når du har fundet det sommerhus Lolland 10 personer, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Lolland 10 personer til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele forskellen i prisen. Beløbet vil blive overført direkte til din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Lolland 10 personer, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Dejligt imødekommende at have kontakt med jer. God og professionel kundeservice.

Godt overblik. Feline er nem at søge sommerhuse og priser med.

Kan varmt anbefales. Har booket flere gange hos Feline uden der har været nogen problemer. Vil klart anbefale det til andre. Er ikke sidste gang jeg gør det :)

Det er bare i orden. Vi er et ægtepar sidst i 60'erne, som ville en tur til Paris. Vi fik gennem en bekendt kendskab til Feline og søgte på deres hjemmeside efter opholdsmuligheder i Paris og fandt en lejlighed på 55 m2 i 7. arrondissement - tæt på Eiffeltårnet. Feline behandlede vores henvendelse til vores fulde tilfredshed. Senere havde vi kontakt til Interhome i Stockholm og Paris, hvor vores kontakter også har været til UG. Alle har efter slutningen af vores ophold forespurgt, om alt har været i orden, hvilket vi bare kunne bekræfte.

Vælg mellem 41 sommerhuse

Andre artikler om Lolland

  • Sommerhus Lolland privat leje

    Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Lolland privat leje. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos os.
    Emne nr. 160-F0103
Vis alle artikler om Lolland

Andre artikler